Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih bio ubijen i zaklan, i protjeran jedno milion puta, čekajući da me vi spasite i pomognete ko 1992..
Jel ovaj "holandski bataljon" stvarno misli da se Bošnjaci uzdaju u njih.
Muslimani na 30% se proglasili pobjednicima. 70% teritorija ne kontroliraju. Hahahahaba!!!
Muslimani u Sarajevu: spremni smo opet na obranu. Escobar: nemojte , molim vas. Zadnji put ste izgubili 70% teritorija
EUFOR i OHR treba istjerati iz Bosne pa onda "nastaviti "gdje se stalo 1995 pa ko pobjedi, kad smo svi primitivci, neznamo za ljudske vrijednost i blecimo ko ovce za konstutivnoscu naroda. Homo Sapiens probudi se i bori se sam za sebe, bori se za svoja prava, uzmi sudbinu u svoje ruke. Veoma smo pasivni a to nije nikako dobro vjerujte!!
Do god vi pricate o ratu, vasi politicari trljaju ruke i racunaju na sigurnu fotelju.
Kao što ste bili posvećeni i u Srebrenici, pa ste pobjegli ko kakve pice. Ništa vam ja više ne vjerujem. Samo se uzdam u Boga i svoj narod.
Samo su Bosanci posveceni Bosni A ovi su posveceni kao i holandzani Srebrenici
De nam onda pomozite sa ovom poplavom ako ste posveceni
Mozemo se mi i bez vas sa điikanima i škuturiima boriti samo da se hrvatska i srbija ne mjesa u taj rat. Za 24 sata bi bosna bila slobodna od ystaskocetniicke okupacije.
Nije šumska neki zalogaj da se ne može progutati. Nismo rekli da ćemo ići na Moskvu.
Zar neko stvarno misli da bi ijedan od ovih vojnika rizikovao svoj život za neku tamo BiH.
ko 95
Jakih snaga srbadija ih za bukvice i borice vezala kao male mecke da laju i oni sebe nemogu odbraniti. Uzdajte se u sebe
Naš problem je neznanje o mandatu UN a u ratu kod nas, isto tako to neznanje je povezano i sa sadašnjom misijom EUFOR a. Nisu oni tu da ginu umjesto nas ili za nas.a svi koji imaju bilo kakvu sumnju u sposobnost ovih snaga da spriječe eventualne budalaštine priželjkivane od ovih naših , varaju se......
Antibiotik za srpske teroriste. NATO
Slažem se.