Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se proruske marionete Dodik i Covic sad ne kazne ovdje nema napretka
Čoviću u EU nitko ne lijepi etiketu prorusa jer su strane tajne službe informirale EU zastupnike da je Čović prozapadnjak.
Ovde ako dodje do necega ce biti kriva EU i SAD a nikakva Rusija.Ovde se Amerika i dalje petlja i to 500 puta vise od Rusije.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bosna i Hercegovina je nasa majka i nema tog Dodika koji ce je rasparcati i tacka.
jesi i glup ko nasi roditelji,,,tipa BiH je bilo 1000 godina pa ce i dalje biti ...pa preko 1600 mrtve djece u Sarajevu i genocid u Srebrenici...treba se naoruzati , prolaziti obuke
Bio je i Rim pa ga Fatih ukinu ....manite se tih jeftinih fraza , vec pamet u glavu, obuka , taktika ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Auu precednice, i ti njima otpjevaj kontru znaš koju ne može nam niko ništa i nema te vise Alija. Nećeš? Ne smiješ? Stooo… nema Orbana, Putko zakazao, ajajaaaj pa ništa haj ti nazad do Vucka pa vidi sa njim. A i on se ne pita vise… veliš svi vas mrze opet ,sto li majku mu to?
Gdje je to UZP-ova europarlamentarka Željana Zovko? Kako to ona nije koju pametnu rekla?
Milorade bre, zasto nisi poveo harmonikasa pa jednu zapevao u EU-parlamentu? Mozda bi im postao simpatican kao tvojim glasacima ispod vasorskog satora.
Zar vi stvarno mislite da cete zgazit Hrvate i Srbe bez ikakvih posljedica? e stvarno ste naivni kao i Ukrajinci, samo vi slisajte sotoniste i vidjet cete gdje ce sve zavrsiti. Bez dogovora Bosnjaka, Hrvata i Srba nema napretka utuvite sebi to u glavu, jebali vas vasi placeni zapadnjaci vise.
Sramota koga mi biramo
.... ma kazinte ga .... , nemojte da sve ostane na priči !!!!
Sa entitetima i kantonima nema naprijed u ovoj državi. Dokaz: 27 godina dejtona.
a EU i USA u zadnjih godina šta su uradili, skoro ništa samo obećavaju i to je to = njihovo igralište
Ima li kakvih konkretnih mjera i poteza,do kad više poručivanje???
Je li govorio na srpskom jeziku da ga cijeli svijet razumije...
Znaci i dalje suplja prica. EU neceeee Bosnu.
Rusko ili Americko,,,u svakom slucaju smo najeeebali
Nek ste govnetu rekli
Koga briga za Milorada... lika ce srce prekinuti u narednih max 5 godina (100% sam siguran, a i sam to zna). Njegova familija je namirena za narednih 1000 godina. Covjek vas samo trolluje. Njemu je ovo sve zajebancija.
Neka citav svijet zna, sa kakvim ruskim dupelizcima imamo posla.