Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najebali gore nego mi 10 puta.
4 god sam bio pod granatama i sta sad ..niko me nije spasio nit odveo u bolje
Jel to znaci da niko ne zasluzuje spas? Jesil toliko glup?
NEEEE APELOVATI ZA MIR to je “ocit antisemitizam” što bi rekao Emir Suljagic N A S E R E M M U. SE kakav jad od covjeka
Čuj Sutka el Barawy fitness tenerica! Bjaži ba!
Gdje je građanin Finci ?Nema ni Jevrejske zajednice da se ogradi od GENOCIDA koji provode njihova braća po vjeri. SRAMOTA kada su vas njemci ubijali u Il svj. Bošnjaci su branili i spašavali,sada ne smijete od vašeg MOSSADA ni progoviriti, ili to niti želite ??? Stići će vas opet teška vremena,ali niko vam više neće htjeti pružiti ruku spasa,jer ste danas odbili pružiti palestinskoj djeci. Haram vam bilo , vama i vašim potomcima.
Ogradjujete li se vi od genocida koji provode džihadisti u Sudanu? Ne,samim tim ne vidim zašto bi se Finci ograđivao od bilo čega.
Ružne face iz pakla i te njihove maramčine.
500 000 ubijenih pravoslavaca u ratu između Ukraine i Rusije to su ipak hrišćani, ne mogu da vjerujem da je su vjernici bez maramatoliko krvoločni
Pa nije svijet u ratu.Ko je vidio napasti na Izrael bez plana za civilno stanovnistvo. Jedan yapovjednik u gazi je i dao izjavu da njihov zadatak nije da paze na civile. Koga su to oni izabrali na vlast. Šta je bio cilj to napada? Ili je to samo ispunjavanje želja drugima u inostranstvu... Arapske yemlje ništa nisu znale niti ih je ko pitao. A drugi se ograđivali kao da nemaju ništa sa time. Samo se nasankalo Palestince za interese drugih
Svijet Amerika, Francuska i Velika Britanija ucestvuje u genocidu Palestinaca.Stidite se ! Umjesto da ucestvujete u sprečavanju ubijanja djece, žena..vi polažete monstrume , izrode .Zaustaviti rat vi to možete gospodo.
ja tako 4 godine ni kriv ni duzan...balavac...
Svijet ne samo da gleda vec i podrzava. Zapamtite ovo je kraj civilizacije i prividnog medjunarodnog prava. Sad je sve moguce, pocece podjelom Ukrajine.
Što su tražili - to su dobili. 1400 civila,djece,žena su pobili,od Gaze će im radi toga ostati parking. Pa vi lažite...kukajte...i blokirajte me slobodno sad, to ne mijenja istinu
Jesta ova uciteljica sto je davala izjavu isla i bombardovala djecu po tel avivu, podhitno trazi strucnu pomoc treba ti
I sam Izrael je smannio broj na 1200,.
SubhanAllah neka Bog pomogne ljudima Plaestine
jadni ljudi.Svakom se moglo desiti da se rodi u tom paklu
Da moze ikako da sve Palestince ovdje u BiH smjestimo ,hvala Bogu ima mjesta ,Hercegovina prazna skoro ,istocna BiH prazna ,dobar dio Krajine prazan i dobili bi najbolje ljude na dunjaluku.
Pa za 10 godina da me rascerecenog vozu u prikolici i klicu od srece? Nemam nista protiv, ali smjesti ih oko Kalesije i Visokog. Nabrojao si mjesta gdje najmanje Bosnjaka zivi... Kako si mislio podvaliti kukavcije jaje.
Tako je i nama bilo ne 4 dana nego 4 godine i UN je samo gledao i gledao i svi u krug tako samo gledali..jedina pravda je onaj gore i on kako odluci tako ce i biti