Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomognes joj, ona te krene napadat i branit momka koji joj je zube htio izbit...desilo se
Tesko djetinstvo .., razumljivo je onda tvoje stanje i tvoji komentari.
Musko koje maltretira djevojku i nije musko. To je ckapi.
Sram vas bilo,seljacine mostarske vazda ste krezavi bili
Ako neće roditelji dogoniti, mora neko drugi. 😊
Tako sam i ja krenuo da rastavim, i uspio sam, oni mi se na kraju zahvaljuju tapšu me po ramenu i odoše zagrljeni. Ja se pipam po džepovima nigdje novčanika.
Zna i ona nazvat 122 ako je maltretira, ovo je slobodna zemlja (koliko toliko).
Sudeći po komentarima, najbolje se pridružiti i zajedno djevojku iscjepati
Sve je ovo šuplja, dva puta sam bio u situaciji kada momak gazi povaljenu djevojku, dva puta sam sprijecio udaranje djevojki i oba puta nakon sto sam skinuo momka/momke sa njih, pocele su da vriste " Policija, policija, ubise mi momka...". Ne, ja se vise ne mijesam, moze je ubiti na mrtvo...
Treba gledati svoja posla. Nezahvalno je petljanje. I nije mi jasno zbog čega bi bilo pozitivno da neko sad njega namlati ovdje? Zar nije i to nasilje? Mislim da odgoj od kuće, strah od institucija i disciplinirano-odgojne ustanove trebaju voditi brigu o tome. Ah da one su samo pojave iz sjećanja i priča izumrlih naroda.
sad ce svi misliti da je neki experiment kad se stvarno desi ccc
Razlika je ako je tuče na Šerijatski ili Balkanski način.
Svaka cast za eksperiment! I svaka cast za stariju gospodju koja je reagirala! 🤍 (nemam facebook pa nisam mogla pogledati video ali komentiram na osnovu ovog teksta).
Možete pogledati video iako nemate Facebook profil...😉😉😉
A i kada mi se ovo zapravo desilo, što bi se miješao u to? Kad sam zadnji put provjerio, u opisu mog posla nije pisalo da moram braniti djevojke po mahali, nit je pisalo da sam zaštitnik javnog reda i mira. Postoji policija, nema šta neki prolaznik tu raditi.
Mogli su to uraditi u sumi..
sta ocekujete od tik tok polugeyeva ? Eventualno neko old school bi prisao sigurno