Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zena zivi na Ciglanama kupila stan u Centru a kandidovala se za nacelnika u Novom Sarajevu kakav populists
Benjamine tzv. baklavice USILJENOG OSMIJEHA, ima dva stana u Centru od 50 i 78 uknjiženih kvadrata(stvarnih135), ali PAZI SAD ,ona IPAK živi u Novom Sarajevu, JER ŽELI BITI Načelnica u drugoj OPĆINI, pa da POPRAVLJA FASADE, ko što je popravila FASADU ZGRADE u općibi Centar u kojoj je onda kupila stan od 78 (135)kvadrata :) Nek SREDI FASADU ZGRADE NUB BiH?!
SDP-eov izborni Slogan je NASTAVLJAMO ODGOVORNO?! Kako se to zove kad nakon koruptivnog SNIMKA stavite smijenjenog bivseg dir. Domova zdravlja Abela (SDP) na IZBORNU LISTU za općinu Novi Grad pod rednim Brojem 1 - Nosilac izborne liste za općinsko vijeće Novi Grad!? Da li je to u skladu sa njihovim FLOSKULAMA i izbornom porukom :) " NASTAVLJAMO ODGOVORNO"? P.S. Dotakli su POLITIČKO DNO !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čuj ograda iznad rijeke - kakav neukus i kičeraj.
Ako je pored te rijeke na par metara veliko šetalište kojim svaki dan prođe na hiljade šetača posebno ljeti onda svako je potrebna zaštitna ograda, ali daleko si ti od ovog šetališta pa pišeš gluposti
Zasto je potrebna ograda? Moze se napraviti prirodna ograda od siblja i sl. Setnica svakako nije uz samu Miljacku
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
i onaj dijamant nakaci sto ste kupili za sebilj
UuuuuuuuuuuUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuu kakva ogradaaaaaaa bAAAAAA! HAHAHAHAHAHAHAAHAAAAAAAHAHAHA
Mislim da bi bolje bilo postaviti armaturu samo i ofarbati nego ovo
Budalaština na kvadrat@
koja bi bila funkcija ove ograde?
Apsolutno je neprihvatljiva bilo kakva ograda i to je samo bacanje novca
Mastovito do jaja
Ništa ne može da smiri Benju, ni marijana ni linije
Ja bih prije da se polože kanalizacijske cijevi ispod razine korita, da se odvede fekalna i oborinska kanalizacija sve do kolektora za prečišćavanje..Da Miljacka postane čista rijeka, bez ljetnog smrada..
Pa da ljudi ljeti mogu prostrijeti deku na njenoj obali, ne strepeći od infekcija i bakterija ukoliko žele malo rashladiti noge u Miljacki..
Čemu
Totalno nepotrebno.
nova godina dubioza kolektiv: sarajevo-350.000km, split-200.000km. razlika 150.000km. benjamina kupila dva stana. pametnom dosta.
I haubica par nek doda...pogotovo oko skola....i zalije betonom zelenu povrsinu ispod njih
obo samo benjamini lijepo izgleda
kako li cemo sad skakati s kesamaa glavi
dobar crnjak hahaha