Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci trebalo ukljuciti odluke Ustavnog suda u Plan rasta, SDA rekla ukljucite, Trojkasi to iskljucili i izbrisali po nalogu Dodika i Covica, SDA rekla ne valja to ali hajde eto uslovna saglasnost, Evropska komisija se slozila sa SDA da ne valja jer mora se ukljuciti Ustavni sud, i sad Cudicka krivi kantone!? LOL. Jos ide u Vijece evrope, potpuno nebitno tijelo bez ikakvih nadleznosti i lobira za Ustavni sud nakon sto ga je izbrisala iz plana reformi. Koji populizam i manipulacije...
A dodatno, u čitanju materijala koji su 4 kantona dobila pet do 12. gdje su imali minutu po stranici UOČENO JE; većina para iz EU išlo bi u RS i Kantone gdje vlada HDZ, Tuzli, Zenici, Bihaću i Travniku od Plana rasta predviđen je 'PLAN RASTA RAČUNA ZA STRUJU'! Nametnuta Trojka o tome ne smije ni slova da kaže, a kamo li NATO put da spomene!!!
Kad porastem završit ću dif, učlanit se u NIP, valjda i ja budem njakav ministar ,jal naćelnik , jal direktor kaki.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nisam clan nijedne stranke ali mi se jednostavno gadi lakoca s kojom je Trojka u stanju da proda temeljne drzavne principe Dodiku i Covicu. Da nije Brisela, mi bi vec bili u Srpskom Svetu. Tesko nama!
Tuga sto su propustili sansu. Iduce izbore se SDA vraca i iduca 3 mandata su njihova, a onda tesko se nama
Jedan pošteni hrvatski politički analitičar, u jednoj realnoj analizi , nakon svega ovoga što se izdešavalo je rekao; " Sljedeći put kada SDA dođe na vlast vladat će duže neg' Osmanlije!"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Komšije i susjedi su nam podmetnuli kukavičja jaja! 2000 smo bili ispred susjeda deset godina, za komšije nedostižni. Bravo trojko?
Ma samo da hoce proci ona posiljka iz Dubaija! Bilo bi onda i novih uniformi i svega!
I sta cemo sad niksicu dino i forto? EU kaze da je SDA upravu
Prevedno, traze da Turskoj uvedemo vize, da se ukine veto na drzavnu pomoc, znaci da Kristo moze davat novce kome hoce i da Ustavni sad bude po volji Schmidta i HDZ-a
Bitno je da Draganova prosetala plasticne zube do Brisela
Uskladjivanje viznog rezima znaci uvesti vize za jos min. 10 zemalja iz kojih zaradimo u oblasti turizma godisnje mnogo vise od cijele ove prve transe. Je li to?
I da se dobiju te pare jedino sta bi poraslo su stomaci nasih politicara
Ja sve kontam da nismo uskladili penzije i plate naše sirotinje, a cijene su nam davno uskladili sa EU, kad ono nismo uskladili vizni režim i Ustavni sud, e kad je tako, poručite im da ga nikad nećemo ni uskladiti, sve što nam dođe na granice pustićemo u Lijepu njihovu pa nek se oni dalje bakću sa sirotinjom kojoj su uništili države i živote!
Jasna je borba trenutne opozicije na državnom nivou da se na sve načine prolongira ulazak u EU. Niko od njih ne želi Sanaderizaciju u BiH. Duboko svjesni šta ih čeka kada se počnu provoditi zakoni EU.
Vi trojkasi znate samo valjat suplju uskoci poskoci sanaderizacija. Optuzujete da vas opozicija blokira pa kakva je to onda jadna vlast. Evropska komisija je jasno naznacila Trojku kao nesposobne krivce za propast Plana rasta
Zašto lažete, znam engleski i nijednom nisu spomenuli entitetski veto, nego općenito načine odlučivanja koji su još uvijek tema rasprave.
Re EUallTheWay Jeli "znas" engleski ili govoris engleski?
Mi smo najjači u našim glupostima. Sami predlozimo zakon npr. Studenti prelazak u redovne. Sami ga usvojimo. Objavimo ga. I onda se dogovorimo da se ne provodi. Nama neprijatelj nije potreban. Mi smo sami sebi najgori neprijatelji. Sta kaze plan rasta blokirao ko ? Jednostavno je bilo reci Dodik i to je to. Ne. Hajde da zakomplikujemo.
I sta bi od silne priče kriv ovaj ili onaj ?
Ma nema brige, sad će doći Davor Ivo Stier da to sve pogura. Odjednom neće biti problema
Treba se s Komšićem dogovoriti prvo
Bice zanimljivo cuti sta na ovo ima reci fortica i ekipa. Nemoze bez ove tri tacke a oni uporni kriva sda
I šta će sad huda Trojka, lagaše i petljaše, šatro SDA zakočila a trojkaši pristali na sve uslove SNSDA I hDZA iako su znali da bez toga nema Plana rasta. Kakva šamarčina iz EU. Radi ovoga puše lokalne izbore namah ali vjerovatno to i oni već znaju
I ovi iz EU su čekali baš sedam dana pred izbore da ovo saopšte