Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako već želite pomoći šaljite opremu a ne novčana sredstva
Hvala Fadilu Novalicu, koji zna i umije, na povecanju poreza. Ovo je kljucni momenat u historiji BiH i njene ekonomije. Ova reforma ce dovesti efikasniju javnu upravu, Federalna policija ce imati vise novca na raspolaganju, Civilna Zastita ce nabaviti helikoptere za gasenje pozara, investicije u turizam. Morat cemo se malo strpiti da vidimo rezultate ovih velikanski promjene, plate ce rasti, cijene nekretnina stabilizirati, vise investicija, poticaja i promocije, vise ulaganja u zdravstvo.
Fadil Novalic je majstorski odradio posao, najbrzi oporavak ekonomije u Europi. Najmanja inflacija cijena. Tu se vidi da je to covjek i umijeca, i zbog njega glasam za SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Turska uskoro pocinje praviti dronove kod nas za Europsko trziste, to je najvaznije
NE LAZI, covjek koji za Tursku izmislja dronovo i vodi njihovu proizvodnju je iz BiH. Njemu su davno davali pare Turska i UAE da izgradi fabriku u BiH, imo zemljiste sredeno. Medutim NE, smrdljivi opanci iz SDA to nisu htjeli prije nego sto ne da njima, ali pazi sad, na privatni racun u banci 50 miliona, pa jos 50 miliona kada krene gradnja fabrike i onda 50% njima vlasnistva.
Pa to je ta SDA…
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta radite dragi ljudi, 60% para ce pokrasti stranacki postavljeni oficiri a sa preostalih 40% cemo se međusobno poubijati. Bosancu (ne Bošnji samo, vec Bosancu) treba samo slati gotovo sredstvo i to koje se ne moze iskoristiti kao ubojito sredstvo.
Donirat ce 10mil i tenzije ce krenit u Ukraini i sav fokus zapada ce tamo bit a nas ce ovde pustit da se hrvamo sa rusima i srbima.Pare rasturene u korupciji i bit ce kao u Afganistanu, pomogli smo vam sta hocete sto ste nesposobni.
Hrvatska kupuje avione za miliardi eura, Srbija izdvaja za sljedecu godinu iz budzeta milijerdu i Pol eura a BiH sadaka od 10 miliona
Nek otvore 2 fabrike da omladina radi kakvih 10 mil vojsci.Sjede i uce kako se papovka sklapa i rasklapa.A generali uzivaju ko bubreg u loju sve tri konfesije.
Ako ćete pomoći dajte vojsci bolje uniforme, hranu i neki bar mali bonus na platu.
Sad sve tri nacije trljaju ruke i ugrađuju se. Čim je u parama nesmeta. D su poslali mitraljeze ne bi ni jednoj odgovaralo
Dajte nam dronove i topove da se mozemo braniti....
Ne znam raja za vas, volim BiH ali nisam nikakav patriota(ako moze tako uopste), vjecito zveckanje oruzjem ako se zarati prvi bjezim preko granice, ovdje nema napretka ni u narednih 300 godina u bilo kojem segmentu zivota...
Sa 300 miliona, povecanje je jos 60+ ove godine...plus povoljne penzije od Novalica 😎👉👌
....rasformirati OS BiH, u buducnosti formirati civilnu zastitu...ah da , ove postojece u stecaj.
Bacaju pare u prazno, ovi sad kad se raspadnu samo ce muslimani u sarajevu pokupit lovu. Mozda je to cilj
ne donirajte ništa, sonirajte u opremi, ali pare ne. Uhljupi sve raznesoše
Ide jos jedna kradja donacija.
Боље за те паре купити опрему за Цивилну заштиту!
Kakvo ba deminiranje, treba kupiti motki i palija da se narod mlati, jer zakona vise nema.u BiH
Vi bi da vam se samo nešto donira, ne znate ništa sami napraviti. Ovo se tiče cijelog Balkana.