Komentari (444)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dubre jedno, dabogda ti putin uzeo pola njemacke
Shvatite da se ovaj nista ne pita nego provodi ono sto su mu naredili nasi lazni prijatelji
Unisti Šmit Bosnjake
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Srbi imovinu, Hrvati vlast, bosnjo beskorisni zakon... Jadna nam je majka
bosnjaci sada hoce prikazati covjeka kao konobara koji prima narudzbe od susjeda i odmah ih izvrsava, prema njima ne bi uopce trebalo imati nikakvu komunikaciju ni s kim, osim sa erdoganom naravno, nadam se ne i jos istocnije
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-kazao-da-je-i-ranije-pio-alkohol-u-predsjednistvu-komsic-da-pili-smo-da-nazdravimo-anp/211018113 Zato sad vjezbaju legalno.
Sutra dizel jeftiniji 27 feninga ,da se malo smire strasti.
A sta su se naši političari ušutili, nešto ovdje smrdi, a narod hoce da izlazi na proteste za nesto, trebamo se pobunit protiv domacih političara prvo.
tako i treba kad bosnjacki kreteni politicki su nesposobni da stite drzavnu imovinu
spremamo se i mi ! Kad dođe vakat, a izgleda doš'o je !
Odbranit cemo nasu zemlju od unutrasnjih i vanjskih neprijatelja. Odbranit cemo je i od nasih izdajnika, ako opet potpisu neki papir koji ce trovati ljude koji su odbranili ovu zemlju!
sa ovim kupuje Dodika i rs i odjednom okrene plocu kako Schmidt je legalan hahahaha koje igre ko mala djeca,a mi svi ovce
sa ovim ih sve stavlja u djep nece ga vise negirat hahahaha kakav politicki potez,moce onda da eadi sta hoce
Naumili su da naprave za Bošnjake u BiH, Gazzu i Zap.Obalu(Krajinu)
Amerikanci i zapadnjaci mu begenišu sve što radi
Laž 100%. Svi tjeraju Švabu jer bi država mogla proraditi
Ima i ta mjesta
Jbt. čitam komentare i ne vjerujem. Da li je moguće da 80% komentara sadrži iracionalnu percepciju BiH. Kao prvo, preseravate se na šupljak priču nekog kvazi-analitičara. On je "predvidio nametanje izbornih izmjena" ?? .. pa to je sam Schmidt rekao da će uraditi ukoliko se stranke ne dogovore. O čemu pričamo? Šupljak drugi "predat će vojnu imovinu RS"?? Pa ta vojna imovina je već u RS i neće nikud od tamo. Zamislite, čak je koriste pripadnici srpskog puka OS.
Treće, ovi net militanti s ratnim komentarima, ne brinite neće Bošnjake niko napasti, a ne znam koga bi vi i čime napali. Da protjerate Hrvate i Srbe... da ih nagovorite da prihvate vaše mišljenje, ne možete... da im uzmete teritorij, ne znate šta ćete i sa tim na kojem ste... da ih politički preveslate i odlučujete umjesto njih, opet ništa bez lokalne samouprave. Ohladite malo, ovo je tronarodna država (ustav) i svi imaju stavove. Naprijed se može samo uz kompromis i dogovor.
Iskreno, tekst nema blage veze (rekla-kazala) i ima samo jedan cilj, podgrijavanje antischmidtovskog raspoloženja.
Ako to ucini pozvati rusiju u pomoc.nama rusi nisu neprijatelji,to je nama servirano jer drugi nas nemoze niko odbranit .dje su sada braca arapi sto ne stanu iza nas nemogu ni stati kada su svi pod necijom citmom
Ovako su napravili od Palestine ovo sto je danas, Britanci i Amerikanci lazni prijatelji su prodali tudu drzavu Izraelu, dan danas je unistavaju polagano dok Palestine i njenog naroda ne nestane. Kulturu, tradiciju su prisvojili zidovi, a u tihoj patnji taj palestinski narod nestaje. Ovo se nama desava, na nama je da li cemo da sutimo i gledamo i iseljavamo se kao krdo goveda.
al ovdje je sva talibanska stoka protiv palestine a za izrael. Zaslužili su da im ovo šmit radi
Kad bi to uradio , to bi mu bio kraj i poslijednje sto mu je ovaj narod dopustio ! Komotno se moze pakovati i zauvjek otici iz zemlje . Silom , ako ne bude milom ! KRAJ !
ti ćeš biti vjerovatno aktivan al ispred televizora :D