Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajmo biti iskreni, ovdje nema win-win situacije. Razapinju je sto nije dala, a razapeli bi je i da je dala da se projektuje zastava. Tako da...
Upravo
Možda kvari odnose sa Cionistima što ne znači da kvari sa Židovima jer puno je Židova koji se ne slažu sa onim što radi Cionistički režim!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad konacno znamo ciji ste portal! Samo naprijed Benjamina 🇧🇦🇵🇸❤️
Klix je samo razuman portal koji diže tlak svim političkim opcijama i etničkim skupinama u BiH.
Dize tlak onima koji najmanje/nikako ne placaju za propagandu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Semire, karina si obična!
U Vjećnicu strogo premjestit Kantonalnu Vladu naše depurate vjećnike skupštinare
A što to i Izrael mimo ostale ambasade hoće posebno kome bi to oni dozvolili u Tel Avivu da zakupe Kneset neki stari i vatromet i zastave bilo kakvoj zemlji nebi dali ni USA a kamoli nekom drugom
Dok selo gori baba se i dalje češlja...
Ta mala nekad ne zna kud udara.Prije Ii svjetskog rata Jevreji su drzali najveci grunt u Sarajevu.Bilo je komentara"Idi u gruntovnicu da vidis cije je Sarajevo"Nije grad Sarajevo nastao sa Benjaminom.
Još jedna tema za prosipanje kosmopolitizma od strane liberalnih nastranoljubaca sa twittera i njihove demokratične rasprave i proglašavanjem rasistima ljudi koji traže da se nekad sarajevski jevreji ograde od okupacije i terorizma cionista koji to provode u okupiranoj Palestini.
Ma puna podrska gradonacelnici
Kao i sve drugo na ovoj terotoriji. Licemjerno, dvolicno….
Sramota, Izrael nam je prijateljska zemlja za razliku od Palestine koja je otvoreno stala uz Miloševićev režim.
Lažeš.
Bosnjacki merhamet,dobrota i naivnost košta nas kroz historiju našeg laganog nestajanja.Sjasite vise sa Bosne,hebite se osim nas.Hebes vise kosmopolitizam.
Novinar, prvo malo istraži prije nego napišeš članak, to ti je posao. Nema više vatrometa u Sarajevu, kako za ostale tako i za Jevreje: https://www.klix.ba/vijesti/bih/sarajevo-ce-iducu-novu-godinu-docekati-bez-organizovanog-vatrometa/221230012
A zasto bi Izrael u sarajevskoj Vijećnici proslavljao 75. godišnjicu postojanja te države? Zar nemaju svoju ambasadu u kojoj bi to radili? Sarajevski Jevreji to BiH jos i razumio ali Izrael, dajte molim Vas...
Imate li vi veze sa mozgom? Izrael i Jeruzalem su dva suprostavljena pojma. Je li mi to svako malo organizujemo upade u neku od bogomolja u Sarajevu? Otimamo ljudima imovinu?`Provociramo ih na njihove vjerske blagdane. Ovo je jedino pozitivno sto je gradonacalnica uradila u svom mandatu! NE BI TREBALI IMATI NIKAKVU SURADNJU kao sto je nemamo ni sa Putinom.
prava bošnjakinja
Benjamina nije država gosn. Novinar. Stalno turaš državu u karićeve ruke. Nek nije dala..mi vazda kosmopoliti , a kara nas ko stigne.