Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je bio samo jedan dobar test svima da vidimo koliko smo jadni i nemocni. Sat vremena poslije internet je bio down, kazu da je potrajalo jos par sati ostali bi i bez vode ... mozete zamisliti sta bi se desilo 2 dana poslije.
A ljudi panicari, otisao do pekare guzva ko da je Torabi dosao, na kraju sam morao salamu podrigušu iz frižidera bez hljeba pojesti
SPAS PLANETE, eto sta bi se desilo, bez interneta, klixa i mahnitih
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Prije je nestanak struje značio baby boom za 9 mjeseci. Sad rasprave o zavjerama .
Izvinjavam se, ali Srbija, Makedonija i Bugarska nisu gubile struju. Hvala.
Prekosutra je zavrsen godisnji odmor za srbe i hrvate u Njemačkoj, dva boda iz cetri utakmice, valja ponovo kuci na lopatanje...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Navij klimu na 16C
Nikakve panike nije bilo. Svi znaju da je problem nastao zbog prevelike temperature i da ce trebati par sati da se stanje vrati u normalu.
Ovo se desi i u Americi pa nikom ništa Bit će istraga i nema šta spekulirati
Blackout - Mark Elsberg. Ko zna njemački neka je pročita. Tu je sve objašnjeno šta se dešava prvi, drugi, deseti, dvadeseti dan bez struje. Ne rade pumpe za gorivo, kase u marketima, nema vode, grijanja da se zimi desi, bankomati, banke (ne mozes svoj novac podici), internet, stoka umire jer pumpe koje ih muzu ne rade, nema ldvoza smeća jer nema goriva, stvara se ogroman smrad, bolesti.
Sve za desetak dana već. Scenario koji je realan i na kojem u EU rade ozbiljno i imaju konstantne obuke na tu temu
Činjenica: Jugoslavija je imala jednu od najboljih mreza u Europi. Jugoslavija je imala jaku industriju koja je trošila više struje nego što se troši danas. Brodogradilišta na moru, željezare, čeličane, aluminijum. Tvornice mašina, alata, automobila, aviona, helikoptera, motora, hemijski kombinati... Danas kolonije prodaju narodnu struju i guraju pare u privatne džepove kapitalista lokalnih i zapadnih. U infrastrukturu se ne ulaze ništa!!!
Nek pitaju sda botove oni znaju sta je biden doruckovao
Odakle izviru ovoliki Antini i Drazini ?????
K...i Sinovi
Samo da mi je vidjeti lice Hilde dok nije bilo struje
Ovo samo pokazuje koliko su nam nelegitimni i nametnuti trojaneri Covicevi i Dodikovi izvrsioci zelja nastetili u samo godinu i po vlasti.
Onaj ko misli da je ovo bilo izazvano nekakvim preopterećenjem ima problema s glavom.
Zasto je u BiH palo napajanje ako je u susjednim drzavama? To je pravo pitanje i na to trebaju trojkasi da odgovore! Mozda da im pomogne gazda iz Dubaija?
Zato što je čitava mreža kontinentalne evrope povezana? Još su pogotovo zemlje ez-yu usko vezane dalekovodima.
Meni je nekako logicno da ovo ima veze sa ovromnom kolicinom saharaskog pijeska u zraku, koji je elektricki nabijen, a zbog dodatne vlage u zraku je doslo do kontakta i praznjenja na visokonaponskim mrezama. Ukratko, kratki spoj na visokonaponskim mrezama.
*ogromnom; saharski
to su uz moldaviju najozbiljniji buduci clanovi EU. hi
To je samo Test za predstojeci Black Out Balkan je pokusni kunic nije ovo nista sta nas jos ceka
Sta znaci "utjecali", ha ha