Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliko BRAVO za DF
Odlično Željko i vaša DF ♥️
Dusebriznici, evo sta Zeljko Komsic radi. Jednom ljiljan vazda ljiljan.
Biće ovo jako zanimljivo. Možda se Šmit izgalami na Evropski sud, ovi se prepadnu i odbace apelaciju. Ili Evropski sud donese pozitivnu odluku, onda Šmite pakuj kofere i povedi ove svoje havere sa sobom. Što dalje možeš od Bosne i Hercegovine.
Ako neko misli da ovo nije razvlacenje zvake ono kao dobice po gu...ci onaj smit...bolan to je ono kao bakir tuzi srbiju a posalje ljude da objasne..ma ne sikiraj se nece proci haha sad ce komso bit ponosan na svoje palamudjenje i dalje placa dobra haha zlatni....a budale se raduju...ne znam cemu
Bravo majstore. DF i Željko Komšić. Ne treba šutiti i pustiti da nas gaze . Neka cijeli svijet zna. Ako hoćemo demokratiju onda ona nije za priviligovane. Narod je narod. Ko god bio.
Pa logicno da ce traziti izjasnjavanje jer je predmet iz BiH dostavljen ESLjP, takva je procedura. Nije ovo nikakva slavodobitna vijest
⚜️ Ž E L J K O 🇧🇦 K O M Š I Ć ⚜️
ahaa ahaa normalno kad je šitova odluka protivna svim evropskim konvencijama o ljudskim pravima ne može glas jednog čovjeka biti važiniji od glasova 5 drugih ima da mu se ukine ono što je antiustavno.
Svaka čast za DF!!
Cudo nema uzp botova na ovo, doduse fali keyword u naslovu komsic, odma alert u kamenistanskoj katolibanskoj regiji, svi botovi na noge, i samaraj komentara sto vise protiv komsica
Pomislio bi Insan da i DF ima karakter , 🤮
da ga ima , bila bi Četvorka , 😁
Mislio je her Schmidt da je ovo 1941. DF DOKAZUJE ZAJEDNO SA SZBIH, NES-OM I PZP DA SU JEDINE DZRAVOTVORNE STRANKE U BIH. SDP, NS i NIP ce u nestanak na slijedecim izborima jer su koalicijom sa UZP-ovima doveli BIH na rub nestanka.
Voli Željko Bakira , ili mu je dužan , više nego BiH . Željko izdo si KS a i ljiljan ti truhne polahko , 🤧
Mislio je her Schmidt da je ovo 1941. DF DOKAZUJE ZAJEDNO SA SZBIH, NES-OM I PZP DA SU JEDINE DZRAVOTVORNE STRANKE U BIH. SDP, NS i NIP ce u nestanak na slijedecim izborima jer su koalicijom sa UZP-ovima doveli BIH na rub nestanka.
otvori oči buraz , 🤷‍♂️