Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece niko. Za mjesec dana se nazalost vise niko nece ni sjecati ovoga a eto Fadila nazad na posao za par dana.
@Diplomatic5 Nešto te nije bilo na člancima o ubijenoj djeci u Prijedoru. Jesu li i oni iz pogrešne stranke?
@Diplomatic5 Zna Vasvija kako ce to razotkriti tuzilacku spregu sa politikom.--- Da, da zna ona sve. Znala je i kada je vodila, skupa sa Sakibom, tuzbu BiH protiv Srbije u Haagu pa na kraju i tuzbu izgubili a i Sakib bi razotkriven kao nelegalan i nelegitiman predstavnik!!!! Mora vam se priznati da ste kao varalice i organizovani kriminalci prvoklasni, bez ikakve nacionalne hajke i udara na Bosnjake i njihove politicke cobane.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
meni se čini da nema ništa od ove države, odnosno da ih moramo počet silom skidat s vlasti kad neće milom. Ja sam jako bijesan, ovo je udar na moju djecu i moj zivot da bi oni zivjeli kao lavovi. E pa ne moze
@tony187 pa jedini razlog stalnog piskaranja o nekakvim udatima na stranku i sl.je izazivanje rata. Nismo se jos odmorili i dogovorili oko ishoda prosih ratova, ti bi jos. Izvoli, tamani sve koji ti ne pasu rasistu. Ja cu sjedit, jest kokice i necu mrdnut. Nadam se da normalni ljudi nece ratovat zbog stranackih prepucavanja. Narod ce opet izgubit, dobit ptsp,..politicari ce samo mijenjat kao i dosad znakovlja, ostati i dalje bogati..
@tony187 vidis da moze, u tom je pojenta, dok ih silom ne otjera te, tako ce i nastaviti, ali boli mene k****, imam papire nisam tu vise, vi ljeci te djecu porukama i zivi te ko sirotinja od 500 km bingo plate
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zna li neko ko ce platiti premijerovu advokaticu? Jel to on iz svog dzepa ili cemo mi to platiti direktno/indirektno?
no comment
Klixe, prijavi se na tender, mozda ti se zelje i ispune..
Nema drzave nema vlasti samo mito korupcija rodzaci veze i prijatelji oni uzivaju bijeda tegli za njih i to je to
Smijesno I glupo. Nije valjda da neko ne vjeruje SDA kadrovima, to bi bilo bas neobicno?
Fadil zna Šifru : aezakmi , rjeseno
Fadil kralj Bosne, crknite komunjare
Fikret Dedić, pripadnik 505. Bužimske brigade, grli kćerkicu prije odlaska na odsluženje polugodišnje zatvorske kazne jer je ilegalno posjekao 3 metra drva da ugrije svoju obitelj. Braneći Bužim, Krajinu i BiH ranjen je čak 7 puta. Nezaposlen je a od države za koju je dao zdravlje mjesečno prima mizernu naknadu.
@AnteMostar Njegovo uhićenje nije bio "udar na Bošnjake" jer za Bošnjake kakav je Fikret u današnjoj BiH i nema mjesta.Ukrast 3 metra drva je puno gora stvar od one kad ukradeš 11 milijuna KM narodnih para. U koruptivnom sistemu pravda se lako izbjegne, ali JEDAN vidi sve i njegov sistem ne poznaje zakon smrdljivih novčanica.
...(bakir+seka) -> (asim -> edita) -> (hasan (ostavka) + novalic (osumnjicen )) -> (solak osumnjicen + suspendovan + plata redovno) -> fikret (osumnjicen)......
Hahaha haha, ne zovu nas dzaba glupi Bosanci, ovo ne bi prošlo ni uZanzibaru bez haosa, je.. o ovaj narod treba udarati po glavi jer smo izgleda je... ni u mozak
"...zabranu razgovora sa svjedocima u predmetu "Respiratori",gotovo i nije trebalo odredjivati,obzirom da Premijeru ide u prilog da je nikada ne pomene i da je sto prije zaboravi.Sto se tice kontrole zabrane razgovora o Respiratorima i to je jednostavno...prisluskivaci Niksic,Masic i kumpanija,zadatak kontrole obavit ce bolje od tuziteljskih istrazivaca..."
Jel ovo onaj Fadil što je radio puno u borbi protiv pandemije a nezna masku staviti sam kako treba.. E jadna drzavo
Još mi je najjače kad od klasičnog kriminala i lopovluka naprave nacionlnu ugroženost, o 'bem te živote....
zafrkan ovaj fadil, nikad ne znas gdje gleda
Ne opet o respiratorima ..