Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balkan ako se zapali, zapalit ce se i Europa. Budala je ko misli da Skoti nece trazit svoje, Katalonci svoje, Albanci svoje itd itd. Jednostavno izbit ce rat na teritoriji citave Europe. Ko voli nek izvoli
Al kako su Bošnjaci glupi,u Ustavu RH striktno piše da ustav važi i brani sve granice Hrvatske i Hrtvatske banovine,sam Sranjo je rekao da je ta paragraf ostavio jer tako hrvatska de jure ima narodski rečeno "hise" u BiH. Ne zaboravi i Južni Tirol,Bretoniju,Andaluziju,Baskiju,Galiciju,Sicijliju,Korziku Sve su to pokrajine koje traže seperatizam
Haha cuj glupog bosnje...ako se zapali bih i balkan zapalit ce se europa zbog katalonije,albanije.....e moj bosnjo...imate 2 miliona i nemoze citava bih biti predgradje nekog veliko eu grada a mislis da si ventar svijet-i kad ti krene blijediti ta iluzija da si cemtar svijeta-onda kazes ja sam zrtva genocida i to reba citav svjet da zna prizna i u skolaama usvoji-e moj bosnjo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel sad jasno s kakvim monstrumima smo imali probleme dok smo bili u Jugoslaviji
Problem je njima sto je u bih oko 60 posto muslimana,pa sad zele da nastave tamo gdje stali milosevic, karadzic, i mladic
Ti si ono ukrala Jevrejsku imovinu u Sloveniji ili tako nešto? Volite vi Slovenci konjušari Austrijski ukrasti
Sretan nam Dan Armije BiH “Ljiljan”, “ljiljan”, “ljiljan” !!!
Ma kakav dijalog vise, vidis da bosnjaci samo o oruzanim napadima pricaju.
zadnji trzaji jednog isfrustriranog naroda
Ako ode RS, otiće i Škotska i Katalonija, ujedinjenje Kosova i Albanije, raspad Ukrajine, ujedinjenje Rumunije i Moldavije, onda i raspad EU...ko to želi Treći svjetski rat?
Na dan Armije pricamo o ovome, presmijesni ste mali Slovenci pola Bosnjaci, nr igrajte se s vatrom jos uvijek ima nas koji cemo ovu zemlju braniti, nasi ocevi nisu zivote dzaba dali!
Koji khurach se vi miješate i šta to vas interesuje? O_o
NISMO ZABORAVILI DA SIPA CESLJA KCUS I DANAS!!!
Tako i treba, samoje problem sto po banja luci nesmiju ni pomisliti da bi sta cesljali
Jel sad ikome jasnije ona Milanoviceva priča o sapunu i parfemu. Gradjanstina je lijepa priča ali za BiH barem 50 godina prerano. Kriza je krenula i ne prestaje od kad Bake i Sejdo guraju tu priču.
Kako ovo godi Bakir i njegovoj pudlici i SDA. Nismo zaboravili mater vam
Fina zena za razliku od janeza bilmeza
Klix je uzo dobre pare da pere raju danas sa ovim dok SIPA ceslja KCUS