Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljacina raspala iz SDA. Bi li jos koji pokvareni respirator nabavili, da ukradete od sopstvenog naroda jos malo tokom najvece pandemije u zadnjih 100 godina?
Faruk je pun fobija, jedna od tih je homofobija..Lično sam mu to rekao..Svi ovi iz SDA i iz NiP i Ostali desničari su redom homofobi, a često antisemiti i uglavnom i nacionalisti
Arapi spadaju u Semitske Narode. Tako da je i Islam Semitska Religija tako da u realnosti, svi islamofobi su AntiSemiti i Muslimani ih mogu tužiti za Antisemitizam.
Skin'o "mrak s očiju" (junf) u 34., njemu je sexualna frustracija svakodnevna i doživotna pojava. Bio miš dok je bilo mačaka, miš ostao i sad kad ih više nema. Đaba je puštao kosu, glumio urbanog rokera i um(j)etnika, đaba se družio sa srbima i hrvatima, nikad yado napretka vidio nije - dok mu se nisu otvorila vrata estradnog bošnjaštva. Tada je u'ljup naučio da se i ljenost monkeyu isplati dok familija gura. Lažna urbana senzibilna duša!
Faruk, Faruk, baš si mi ti neka čudna zvjerćica ;-)
Faruk Kapidžić, Ljudina i javno i tajno... Jedan od žnogih koji se danas rijetko afirmišu... Podrška Fare i Hare....
Zakapičić.
Postojanje usporedbe je slobodno tumačenje autora članka. Nigdje u izjavi nije ništa ni slično pomenuto.
SRAM TE I STID BILO. Pitaj neku majku iz Srebrenice Jel Karadžić isto sto i ljudi sto šetaju u šarenim majicama i vidi hoće li se složit s tobom. Sram te bilo što tako pričaš i omalovažavaš tuđu patnju FUJ
Da je Palma gradonačelnik Sarajeva dozvolio bi da leze gaze a federe zabranio
Dzaba krečite.
Mrš u p m idiote. Ne odobravam šarene samo da se zna!
Sve na jednu stranu, ali kad stavi ono dia uz ime, e to je neprevaziđeno :)
sto su sramotne, ako oni imaju pravo na svoj stav, zasto mi nemamo pravo na svoj stav?kako sad to ,koji je to filter?
Pravo na stav mržnje? Za LGBT reći da je isto što i ratni zločin? De ba... nisam ni ja ljubitelj ovih parada, ali kad se SDA oglasi, skontam da postoji puno veće zlo od LGBT-a.
negdje se linija mora povuci, a nepustiti jos jedan problem u društvo, ne mozemo rijesit dosadašnje probleme, ne trebamo bar pustiti jos jedan novi
Tako je Faruk, da je takvih vise ko ti ko smije da izgovori istinu i kaze kako jeste.
Joj svega mi tolko ste se nadigli oko ovoga i prodje i ovaj dan, koga cete sad hejtati i ici na proteste, jer znamo da necete cijene goriva, ulja i politicare. Izgleda, nama naredni protesti zakazani za 26.6 2023. jer jbbo ti sve, zemlja moze da se raspada, ali gej parada je ono sto ce nas dotuci!!
bitno je da je rezimski klix naglasio odakle je iz koje stranke puu
Pa sta fali? Neka se zna kakvog sljama ima medju nama, i da oni dolaze iz SDA najvise.