Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka mi samo neko objasni po kojoj logici se Niksic smatra pobjednikom i zeli na poziciju premijera FBiH, a na izborima osvojio 3000 glasova i nije prosao cak ni kroz kompenzacijsku listu.
Nikšić dolazi iz HNK ne dolazi iz Kantona Sarajevo,da je Bakir u HNk imao bi 4 hiljade glasova
Ajde nek Lendo stisne damu i neka blokira i odrzi Novalica jos 4 godine...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad je mogao Čavara , zašto Lendo ne može , a ima bolji razlog od Čavare
gdje je osmorkim protivudar???? hoce li se samo izloziti na izvbolite...odgovoriti istom mjerom na drugom primjeru...samo istom mjerom
ne mora glasati neka kaze partnerima taj nije prihvatljiv i tacka
Novalic je za Niksica i Konakovica Elon Musk Licno !
LENDO SVE BLOKIRAJ STO SE MOZE BLOKIRATI KAD JE MOGLA HDZ MOZE I SDA , A SDA AKO NISTA IMA NAROD NA SVOJOJ STRANI SPRIJECITI IZDAJNIKE DA PRODAJU DRZAVU NEPRIJATELJIMA
Sitni lopov i prevarant koji se prodao za jedan televizor.
MOJ REUFIK REFKEKS LENDO
Sda je pobjednička stranka ,čuj blokada
Kakav naslov "Osmorka mora glasati za čovjeka koji će ih blokirati", drzave i g.....
Cudno je ovo. Tacno je da SNSD I HDZ u Osmorki vide nove pregovarače. A kako ovi sami sebe vide? Glavna agenda je sda uradila ovo, ono a oni uradili isto i gore utoliko što djeluju neorganizovano i bezidejno. Mislim, glavna ideja da se prepusti sve što hoće Dodik i Covic? Covic i dodik znaju šta hoće, dok se Bošnjaci trve i prepucavaju treba vratiti stvari nazad i ići zajedno ovi mali neka ostanu bez vlasti pa ne može neko sa 40.000 u vlast puno krokodila a mala bara ..
"Žao" mi NIP-a jer u narednim dogovorima i kombinatorikama oko federacije ,njih neće biti ni na mapi.Dodušu Konaković se uhljebio.
Zelimo Fadila iducih 20 godina kao premijera!
DA SU IH BOGDOM MOGLI OVAKO BLOKIRATI I NA DRŽAVNOM NIVOU. MOŽETE LI SAMO ZAMISLITI KOJE HISTORIJSKE ŠTETE ĆE NAČINITI OVA TROJKA KAD SE SVE IMPLEMENTIRA ŠTO SU DALI DODIKU I ČOVIĆU. SVE FINANCIJSKE INSTITUCIJE (MINISTARSTVO, AGENCIJA ZA IND. POREZE, KONTOLNA AGENCIJA IDE DODIKU - POKLONILI IM TO NIKŠIĆ I KONAKOVIĆ). ISTO JE I SA ENERGETSKIM INSTITUCIJAMA. BITNO JE DA ONAJ PALAMUDAN DRITAN MOŽE TARLAHATI PO SVIJETU I GLUMITI FACU.
Koje su to trojkaške njuške. Pošto su znali da će HDZ imati kvotu u Domu naroda, poslije Šmita, odmah su kazali: Dobro HDZ je nezaobil. idemo sa njim praviti vlast. E kad je SDA duplo više nezaobil., kažu SDA remetilački faktor. Nije toliki problem što je Šmit nametnuo HDZ, problem je što ove "tri njuške" HDZ prihvtile toliko srčano kao nešto svoje. Konjak: "Mi (tj. HDZ i Šćepo i NIP) i u Fadilovoj vladi imamo većinu"! 3-ka u HDZ-u vidi nekog svog, a u SDA strano tijelo.
Najveci bot sda he klix
Napusite se murca ,samo gledate fotelje cicke