Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kadete iz 2008 g koji su uredno završili obuku za čin mladji inspektor, dipl kriminalisti, MUP SBK TRAVNIK nikad nije još zaposlio iako je se obavezao, diskriminirani su samo Bošnjaci! Fuj fuj fuj i od Policijske akademije koja je nijema!
U svakoj od ovih generacija, ima ih koji su već kriminalci ili oni standardni klošari. Čast izuzecima, ali standardi za prijem u akademiju i činove policajca su smiješni, lično sam se uvjerio kakvi mladići idu na akademiju...
jel ovo tetovaza na ruci ovom u prvom redu??
Niko ne smije da vas bije osim vase i nase policije.