Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad mogu aplicirat za subvenciju , prihodi manji za 20 %
eto namirite od maski i respiratora ...neka vam pomogne FUCZ kao i svima nama sto su pomogli
Pa morate manje kad je kompanija sa direktorima Solak i Hodzic prigrabili vise a oni sa vrha piramide koji su mozgovi ovih svih kradja,brojku ne mogu ni da zamislim.
Zato kasne naknade za porodilje ovaj mjesec jel?
Valjda su i potrisili manje 20%, nije bilo putovanja , nije bilo dnevnica , nije bilo derneka na racun drzave i plate su sami sebi smanjili BUDZETSKI UHELJEBI tako da dodjemo na isto :):):)
a sta ste mislili, zabraniti ljudima da rade, zatvoriti ih u karantine, naturiti milion bezmislenih restrikcija a da prihodi ostanu kao sto su i bili..........eeehhh
koji si ti demagog
@AntonijeRambo.znaci bila bi savrsena za politicku scenu :)
Pa Fikret i Solak ukrali