Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sta se imate dogovarati i pregovarati oko pustanja plina PvM svima. Ima li policije da ovoga eleka uhapsi. Umjesto da se sudovima ganjaju ako imaju problem on samovoljno zavrce javnu pipu. Mora biti kaznjen!!!!
ima ih kod tebe u stranci precih za uhapsiti hehehehe
Kao i obicno, vidom Trojku da je donja ovdje. Popustit ce i pristati na sve.
SIPA , SUD BIH , TUZILASTVO BIH? SAMO ZA BOSNJAKE ? NAJVECA ZAMJERKA TROJKE STO TO NISU RIJESILI !! BLOKIRAJ FINANSIRANJE IMAS OSU RADITE NESTO
Kao i obicno, vidom Trojku da je donja ovdje. Popustit ce i pristati na sve.
Kao i obicno, vidom Trojku da je donja ovdje. Popustit ce i pristati na sve.
Isti ti i I stočnog Sarajeva plaćaju manju cijenu plina nego mi u GRADU SARAJEVU pitam zašto????????????? Koja faca pilotima može da mi da odgovor. Onda pitam ministra i direktora SA gasa zašto ne obitavaju potrošnju u posljednja 3 TRI mjeseca meni dođe račun na kojem samo """uredno""" naplate mjerilo sa pdv-om . Da nije došlo do tog da nema ko da očita.
Joj da bogdo hoce zavrnut taj plin, nek nam i ugase vodu i struju, da se vratimo u 1993 godinu.
Struja je zakon. Ko god može, neka investira u solarne ploče. Uz globalno zagrijavanje plin nam neće ni trebati. Nek' mater ucjenjuju.
Čim Laki kaže to je to...
vazno je pomenuti prethodnu vlast.mrs
Ma svaka čast, vi ste heroji države.. dajte im molim vas ordenje kakvi ste vi manipulatori Boze sačuvaj svakog naroda
Jedna je ova država kada se dopusta ovakvo ponasanje, malo je bio jedan rat da se opametimo, i tom periodu sve je islo preko RS (voda, struja, plin ) i opet nakon rata nemamo svoje neovisne izvore, bravo Bake i SDA bando.
Znaci platili dug
Kluxe pitajte ovog ministra iz TK malo u vezi onog clanka sto se nisu gradili putevi prema TK. Lik je god8nama bio direktor saobracaja i komunikacija tz itd...trebao bi znato dosta toga. Istrazite malo, novinari ste.
zato je ovako vruće došao plin....uhhhhhh
Eto sad opet SDA botovi protiv, pa ne zive oni u Sarajevu da su za.
@gooUser1703956157 ameri slusaju coviceve zelje..sta je s vama osvjestite se vec jednom. Ameri su rekli sta zele, covic to ne zeli i eo kao sto mozes vidjeti to se nije desilo...sto ste slijepi pored ociju
Desit ce se i to vrlo brzo, jer bi im u suprotnom to Ameri davno aminovali.
To ce se desiti jer 2026 Covic leti iz vlasti kontas?
Elek na aparatima.
Ne bi bilo loše da sami vidimo tu odluku regulatora. Ovako možemo komentirati na slijepo, a svatko ima svoje viđenje.