Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ljudi je poginulo za ovu državu da bi se danas nešto pitao ovaj polupismeni šiša king Arnel Isak i njegov krimogeni babo. Veliki poraz za državu i dokaz da smo za 30 godina nazadovali a ne napredovali.
Ni Biden nije mogao sina postaviti u politiku da bude neki senator, samo kod nas javno otac izlazi i kaže za sina radio je i treba biti dopredsjednik parlamenta. Prije 20 godina Mile je izašao u javnost i rekao jesam dao sam sinu milion maraka iz budžeta da ne bi bio narkoman, ne vidim ni u čemu ni ovu razliku kad babo imenuje sina za parlament, ovo nema nigdje samo u ovoj vukohjebini, ko nije predao za vizu zažalit će
zahvali se trojci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Otac i sin u vrhu federalne vlasti. Slika i prilika drzave i naroda
srali ste po SDA eto vam DIF i tamo neka njiva...moj glupi bosnjo
Ona prlić bratićna ratnog zločinca evo drugi mandat. Nema smrda izjavu nikakvu političku. Prica o sebi, frizuri, garderobi i podiže rukicu đe treba. Al 5 milja u padže svaki mjesec. To nam je naša borba dala.
Pogledajte vi samo tu reprezentaciju SDP-a u parlamentu, pogledajte te likove majko draga ekser niko od njih ne zna zakucati, a onda dodajte na to Isaka, anamonjihovu stranku, nip-ovštinu i elzinu pirić. Bolju bošnjačku postavu bi probrao na koridi u čevljanovićima. To su nam promjene.
Zalagat će se za renoviranje dvorane ZEtre
Nakon ove sjednice red ispred Njemačke ambasade će biti do Pofalića
Isak Njutn se prevrće u grobu
Trojka za sada otjerala više naroda vani nego iko,ovo poprima razmjere egzodusa,Hvala Trojko!!😎🤔🤮
Vrijeđaju nam inteligenciju,nije čudo što raja odlazi iz ove ludnice!!
9 mjeseci poslije izbora izrode se nove fabrike po drzavi a vi o uhljepskim foteljama?
Dodik Psuje Genocid u Srebrenici ne priznaje Drzavu BIH vrijedza Bosnjake a Elmedin Konakovic prije 30 dana trazi od Stranaca i Eu da ukinu sankcije Miloradu Dodiku i Rs pametnom dosta da skonta za koga Radi
Vratite nam SDA sve im je oprosteno !
Trazili ste Trojku na vlasti a sad Gledaj te kako Unistavaju i Gase Drzavu BIH
Izdajnici iz Trojke daju Drzavu Zenickom Klosaru i Neprijateljima Drzave Hdzu
Idemo jako Isace momce
Onaj ZE će postat dopredsjedavajući???? Ja se čudim da red ispred njemačke ambasade nije kroz cijelo Sarajevo...
Doslo je do Pola Sarajeva