Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP-ovci bili suzdržani! Ja stvarno ne znam gdje će oni dolaziti po glasove? U koji grad i koju mahalu? Ovo je nevjerovatno!
Ma ima u Sarajevu pacijenata,ne sikiraj se.
Još da Čoviću daju FUP, i da zavrće i odvrće plin i Trojka je vjerovatno i ispunila zadatke Valjda je zbog toga i nametnuta, ili ne?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
NIP je zlo koje sluzi interesima U Z P-a
Prošle hefte Čović: "Vrlo sam zadovoljan sa SDP-om, još nijednom nas nisu preglasali". Čitaj: "Uvijek su glasali kako ja kažem" Njiva je, untoč američkom pritisku na Čovića, istom obećao na zadnjem sastanku u Konjicu da ih ni ovoga puta SDP neće preglasati. Tako da se do zadnje sekunde vodi neizvjesna tekma ko će se bolje ušlih ta ti Pog lav niku: Dinokio ili Njiva.
SDP će razvaliti Trojku i onda otiči da se liže sa SDA gdje će biti fosili... Bravo koministi !!!
SDP-ovci i NiP-adija kao da više nikad neće biti izbora
Sdfa misli
Jel' ikad nedostajalo glasova za povećanje vaših plata?
Damir Marić karijetista suzdržan hahahahahahahahahahahaha Kad je glasanje on je uvjek ili protiv ili suzdržan samo kad im se radi oko para za njih onda je izričito DA stidi se svemu lijepom dođe kraj to znaj.
Šta na ovo kaže predsjednica FBIH koja samo radi kako joj stranački šef kaže.
lol Danke sto sam otisaoooo
Da se ubere koja vanredna putna dnevnica , da se razmrdaju nakon godišnjih odmora ,da popune potrošeno ,neradnici najveći u državi
Južna je Čovićeva, tu će uložiti svoje pare zato je ono sm....će Elek zavrto plin da se izglasa južna, trojka u službi HDZ-a
Ti što to ne daju su miljenici Plenkovića ,onoga što sutra otvara most Počitelj . Koje licemjerstvo . Trojka je veliko zlo ljudi za ovu zemlju. Njihova servilnost Čoviću ,izdaja interesa države ,sada je na dnevnom nivou, samo zbog dva čovjeka i njihovih nametnutih funkcija , Nikšića i Konakovića
pa gdje si bakire nisam te prepoznao
Nemogu da vjerujem da se ovoliko plase Covica, zar je moguc toliki strah.!!!
Nije strah nego cijena Nikšićeve i Dinine fotelje
NDH nije ravna trpjanerima i podanistvu