Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje zanimanje je NASTAVNIK FIZICKOG, u NiP-u te odmah postave za nacelnika ili ministra
ovaj je 13 godina studirao za nastavnika Fizickog i imao ibraza da bude Ministar privrede u Ks
500 hiljada za Konjic i Jablanicu a ovaj Nipov Duloks potrosio 4 milijina na Izlete Nipovaca u Dubai
Rece tzv ministar i ostade ziv. Sve projekte koje provodi vase ministaratvo je uz pomoc zaduzivanja kod stranaca. Donedavno si plakao na odlasku kordinatorice Svjetske Banke. Ne izlaze iz vasih kanselarija lihvari ERBD i MMF. Da negovorim o stetnim prijedlozima zakona koje si ti bio predlagac a ojadio ljude. Od RVI, penzionera, nezaposlenih na birou i onih zaposlenih. Iz tebe progovara udruzenje poslodavaca tj robovlasnika.
Ovaj Delić je pokazatelj da ne moraš imati neku školu niti iskustvo da bi u Bosni bio baja. Bitno je da si ulizica i sva vrata su ti otvorena.
Tako je, šta ce nama neki Delić. Ono što nama treba je Fikret Prevljak