Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja jesam Bošnjak, ali za čovjeka poput tebe ne bi nikad glasao. Žalosno je da Bošnjaci Srebrenice nemaju boljeg kandidata da ponude.
Nebitan si i ti i tvoj protivkandidat i svi odbornici sa liste. Niti sta znate uraditi niti pokrenuti a niti sta smijete od americke ambsade uraditi. Tvoje je samo da sebe uvalis i primas sigurnu platu za boravak u kancelariji ha ha
Ne kandidujes se ti zbog moje .UNICEF, nego zbog svoje
Zasto? Poenta politike je da razgovaras sa onima koji imaju drugacije miljenje. Nema nista od palamudjenja sa istomisljenicima.
U Srebrenici je trebalo uvesti pilot elektornsko glasanje i skeniranje ličnih karti Jer tamo mahom dolaze i Srbije sa isteklim ličnim kartama koje im služe samo za glasanje,
volio bih da mi neko objasni politicku situaciju u srebrenici i da li fakat bosnjak tamo moze ikad pobijediti kao gradonacelnik s obzirom da su vecinom srbi ?
Dok Ns i SDP nisu poceli izigravat multi kulti price pobjedjivao je...Camil Durakovic. Nakon toga Bg je da pojaca snage poceo dovodit glasace iz Srbije
Odakle ti da su većinom Srbi? Srbi nikada nisu bili u većini osim od jula '95-te do 2002-ge kada su se Bošnjaci vratili. Srbi pobjedjuju na izborima zbog izbornog inžinjeringa - dolaze iz Srbije, najčešće iz susjedne Bajine Bsšte da glasaju. Čak je i MUP rs otvorio CIPS samo 200 metara od mosta tj. graničnog prelaza u Skelanima kako bi bilo lakše onima otuda da dodju i prijave se.
Znači monolog u Srebrenici
Reče čovek da će biti načelnik svih gradjana. Neka matematički dokaže kako svih.
Vas Niksic nije premijer ni u svojoj ulici ako cemo tako
Pa zar nije gradonačelnik bilo kojeg grada gradonačelnik svih građana koji žive u tom gradu Ispravi me ako griješim,
Blijedo promatra okolinu, suruje sa svakim od koga ima koristi. Stranke mijenja ko unutarnji ves.
Bicu nacelnik svih, ali ne bas svih ;-) ccccccc.... jbg...
Trojka bi radije SNSD koji negira genocid nego SDA