Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
strasno. uzasavajuce. danas bezim unemacku
Kada navale poplave, snegovi, terorizmi, poplave ili vrućine... najbitnije su tri stvari: mreža autoputeva, mehanizacija na zemlji i helikopteri u vazduhu. Ne zna se sa čim je FBIH tanja i tu se mogu pojaviti veliki problemi - ne objektivno veliki, nego veliki, jer su nerešivi. https://www.youtube.com/watch?v=9saG37DZ-fw
Konačno da i ovo objane ► https://www.youtube.com/watch?v=Z0L8V62vgqE
Na slici je jedan jako kulturan i obrazovan čovjek iz Sarajeva. Imao sam priliku pričati s njim nekoliko puta i za njega imam samo riječi hvale. Iako ga nisam dugo vremena vidio i dalje mi je kao osoba drag. Hvala Klix što ste me podsjetili na ovog INSANA.
Mahalska hronika.
U slučaju, ne daj Bože, poplava i problema širih razmera - HercegBosna mora BLAGOVREMENO da traži pomoć Hrvatske i Srbije. Ukoliko je jedan jedini raspali helikopter takozvanih Oružanih takozvanih Snaga takozvane BIH dobio dozvolu da sleti u Beograd, jer je u opasnosti bio život bebe - bitka koju su beogradski lekari uspeli da dobiju, ne vidim šta je problem da se po istom principu na teritoriju HercegBosne upute srpski Mi17, Mi35 i H145 helikopteri i pomognu ljudima tamo.
@1dis Mali savet nepismenoj SDA talibanskoj sirotinji: kada ne znaš šta da kažeš, najbolje je da ne kažeš ništa. "Bolje ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju".
@1dis Bravo. Divan je talibanski SDA humor iz nehata sa kumulativnim dejstvom - jedino što mi se od njega priprdi, ali ostalo je OK.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Federalni hidrometeorološki zavod Bosne i Hercegovine" Ovo nije gramatički ispravno. Nije zavod federalan, nego je to zavod Federacije BIH.
@trpač Ma znam ja šta su oni hteli da kažu, ali nisu to dobro uradili - zavod Republike Srpske jeste "republički", ali zavod FBIH ne može biti "federalni" - eventualno "federacijski".
@trpač Nisam video IZLOŽABA hahahahahahahahahah mada moram da priznam da su OTVORENJA, DOBIVANJA i MOGNU vrhunska priča. :-)
Odavno ja govorim da svega ima u SDA Fekalistanu - samo nije pravilno raspoređeno. Poplave na jugu, a redukcije vode u Sarajevu.