Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ce se ulagati,kada jedan ministar tj Stasa Kosarac nije odgovarao za nasilje u porodici.
Ništa tu nije čudno 😔😔 kakva vast, takva država i sve ostalo. To se dotične ne tiče. U moru problema samo je vlast bitna, a to da li ce se nesto uraditi za narod apsulutno ne.
I nek je. Dosli nama prosipat demokratiju. *ebe se sa komsijom i kad zagalamis kaze nasilje ima zena pravo da radi sta hoce to jeste da *ebe mozak svima i da se izivljava. Zatvorite vise te javne kuce odnosno sigurne kuce! Samo se narkomanke okupljaju
SOS telefon (1265) na koji građani i građanke prijavljuju nasilje, savjetuju se i dobijaju informacije o tome kako pomoći žrtvi nasilja. Stavite ovo na vrh članka, da vidi kome zatreba, na kraju se ne vidi
Realno evo da klix i drugi mediji ne prenose ubistva, da samo napise recenicu ..desilo se...a ne ko sada ..iz minute u minutu, pa slike pa ovo pa ono danima....glavu dajem da bi 50% manje bilo! Ovako samo "otkljucate" djelove mozda ubicama ..postanu vazni! KAKO SU PRESTALI ONE ULETACE U TEREN DA PRENOSE , KO JOS ULECE?
Opet posljedicama se bavimo! Uzrok ....nepostovanje, vjera , kultura, ZAPOSLITE LJUDE .. DA NE MISLE O GLUPOSTIMA
Dajte Zvezde Granda ..i influensere da narod skoluju i moral oblikuju
za nepovjerovati ...