Komentari (364)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za mog BABU dvije vreče poticaja
kako kaže Branković a Forto ponavlja - sve po zakonu. Čuli smo to od SDA sad evo slušamo od Trojke.
Kakve nebuloze pišete, Energogas posluje od 1988 godine i radio je more projekata dok je premijer još studirao... Smješno je šta čovjeka razvlačite, na kraju krajeva svi koji su slabo radili su se mogli prijaviti i moja firma je dobila 3.572 KM i jesam li radi toga kriminalac??
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa etika vam je dobra da uzmete iz budzeta poticaj i to dok si ti na celu Vlade…pa moj Forto u 99% zemalja bi taj premijer po automatizmu dao ostavku. Zalosno je samo koliko vi pravite budale od naroda i to samo sto vam je pogodno tlo da koristite SDA kao izgovor zasto vam se treba dati podrska.
znaš kako je Branković govorio - sve po zakonu a frajko težak stotine miliona.
@NaVjernostTiSeKunem naravno da ne znaš jer budžet nije nikad bio ovoliko velik.Eto te k'o Delic kad je prigovorio bivšoj SDA vlasti što nisu više pomagali građane pa mu Tokic rekla ako on ne vidi razliku u budžetu od skoro 500 miliona onda se s njim nema o cemu pričati 😂😂😂😂😂 stručnjak nam je ministar privrede u kantonu Sarajevo inače. Nastavnik tjelesnog i zdravstvenog bijaše on je li tako...
Jedan poticaj za mog babu, pu mamicu vam lopovsku svi ste vi isti ali necete dugo jos, blizu je oktobar!
Narod koji se radja korumpiran,to je u DNA utkano.Koga god dovendu isti loop sa drugom maskom i razlicitom pricom.
E Forto Forto Ove trole sto posto tri puta Fadilovi respiratori opet Megalomanija ti si Megaloman hoćeš od nas Evropske pare a Bjeloruske trole dovlačiš ood sanjcijama sa teritorije rajetiraju Ukrajinu etika nula a plus smeće pola Kinesko to ti dođe kao yugo sa spojlerima nov prema zapadnom mercedesu a košta 1 mil
30 ovih novih to je tri puta teže od Fajkovih respiratora bolje 10 novih MANova Mercedesa HESOVa Volva bilo što zapadno Vlado prekidajte odmah saradnju sa Bjelorusijom hitno spašavajte novce pokažite ugovore
Moj Fortalj ova pruga ludilo kakva Meganolomanija da ste Bogdom skratili do Grasa do Ilidže izgleda i vi sa Centrom čorbu hladite ko SDA mandaddnite sve Fehimu Sežariju uzmite pinku i pobjegnite u Tursku a mi ćemo tabanat do nove godine
Tačno je kazao Forto bsbo mu naš drug iz Mujine kafane odavno firma kao i ostalim regularno samo nam Rumeni porušio kafanu
Reci ti njima: ja, i?
Ovdje treba jedino ispitati : da li je firma ispunjavala kriterije, da li je neko drugi ko je ispunjavao kriterije ostao bez poticaja, je li bilo ikakvih direktnih ili indirektnih upita prema komisiji koja je radila na tome koji bi se mogli smatrati mijesanjem i pritiskom. Inace nema sukoba interesa. Ako je firma imala pravo na to bez icije intervencije, zasto bi ostala bez poticaja?
ne vidim ništa čudo, svi političari sto su u foteljama u BIH kradu Alonso I stupa I vlada nepotizam.
Dabogda pocrkali od najgorih bolesti!
Niko ne čita šta piše, nego se navuku sda botovi koji naginju na stranu svojih šefova koji su pokrali milijarde. Na svakom koraku se ugradili u sve živo, tenderi, zapošljavanja, sve pore društva i oni nekome nešto spočitavajju, pa to je komedija. Ovdje čovjek uredno objasnio o čemu se radi. Nikad s mjesta nećemo.
Čuj uredno objasnio kako je njegov otac dobio. Dakle po toj logici je normalno da on i njegovi to urade dok drugima se to isto ne oprašta jel?
User312@ čovjek je uredno pozvao da se ispita apsolutno sve, radi se o hiljadama maraka, što je kikiriki za ono šta za jednu minutu sda lopovi ukradu od naroda. Nikad se niko od SDA mongoloida nije javio, napisao o čemu se radi, nego uredno mrškaju novinare ili samo šute i nastavljaju svoje mutne radnje. Zar ne vidiš razliku u tome!? Nebo i zemlja je ova vlast u Sa sa prethodnim beskrupuloznim lopovima.
Neka svaka cast, a ja sam radnju zatvorio i otisao na baustelu, trbuhom za kruhom, vidi se na spisku sve milionske firme dobile poticaje. Svaka cast Bosno i Hercegovino.
šibicarski budžetski paraziti sa beskrajnim spektrom načina kako opljačkat budžet
Mi smo taoci ovakvih uhljupa koji se samo.smjenjuju, mi ocito nismo narod koji zeli bolje to smo vidjeli danas.
sad da Fortu ne gotivim, to je jasno...ali isto tako ne gotivim hajku. ima li sumnje za kriminalnu djelatnost, kaznit, ako nema pustiti raditi. biti uspjesan i poslovati pozitivno, nije u suprotnosti. a ako pogledamo o cem se radi, nije da im treba... Laganini, i sa celom u/na izbore. Mojne tih sibica ;-)
Mogu i rade kako hoce.kad smo papci.