Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
767.123 obroka/dan ako je cijena obroka 3KM to je 840 000 000KM godisnje. De malo smanjite ribu.
767.123 obroka/dan ako je cijena obroka 3KM to je 840 000 000KM godisnje. De malo smanjite ribu.
Neka parlamentarci poniste odluku o povecanju plata za 500 KM, ima ih najmanje 30. 30x500=15000 KM mjesecno.
Inicijativa je na mjestu. Podržati pod obavezno. Bilo bi dobro da imamo i nelu anketu ovdje na Klixu za podršku ili ne. Mislim da bi golema većina bila za a to nije bezvrijedan pokazatelj. KLIXU, kreirajte nam anketu :)
Niko je gladan i Niko nije sam .Sad glasajte za koje ste navikli pa i dalje gladujte.
Koliko moždanih ćelija treba da se shvati da, kako si glasao (ili nisi izašao) tako i bude. Šta nije jasno? Ima popravni u oktobru, pa eto.... glasaj isto
Najveća glupost koju sam čuo je da pojedinci govore da je teško onoj zemlji koja ima javne kuhinje, kao da su ti pojedinci toliko sigurni da nikad neće zavšiti na javnoj kuhinji. Neko od korisnika nije u stanju da radi zbog bolesti ili čak ako ima penziju ili neka primanja, nedovoljna su.
Studenti od stipendije,ne mogu ni pet dana preživjeti.
Sve nekake Sadaka inicijative. Dajte inicijativu za minimum neto plate od 1300 KM pa ce svima biti dobro
Inace ovi korisnici su zaposleni pa bi njima znacilo povecanje plata. Komentari na klixu su najveca deponija na planeti zemlji
Jest vala glup si ko Ku r ac
PRIKAŽI ODGOVORE (1)