Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolja vlada od rata !!!
Dužan sam obavjestiti čitaoce klix da je moj profil Ecolo kopiran.Taj acount je Ecoloo.To rade Plaćenici SDA koji su vec usli u predizbornu kampanju,Pomažu im i njihove kolege iz Prištine koji podržavaju Bakira.Vođa sveg ovog je Diplomatic300!.Žele unjeti razdor u Sve one koje su protiv Sda.HVALA!
Šta su uradili?
Kada ste vidjeli SDA premijera da obilazi NORMALNE RADNIKE koji rade na održavanju trolejbusa?? Pa makar da pozira za novine??? Znate zašto nikada?! Jer valja bolan pogledat u oči ljude kojima godinama sistematski uništavaš život!! Svaka čat, samo naprijed, samo transparentno i pošteno !
Uskoro u kinima!!
Jedva čekam da ih djeca ispišu flomasterima a klošari razvale vrata.
insallah sa nadzornim kamerama pa da vidimo ko sara i odvaljuje sjedista 👏🏻
neki dan sam vidio neku novu trolu bas fino izgleda.. osamarim se da mi se slucajno nije ucinilo kad ono opet.. pridjem kontam da nisam grad fulio kad pise naprijee TRG AUS - DOBRINJA ja se sje6o
Sda balije na aparatima. Ne mogu da vjeruju.
Ministre Šteta, prava je šteta ulagati u ovo odavno uništeno preduzece
E bas je STETA, vidjet cemo i od ove kratkotrajne vlade nesto, sve goli lopov i anamoni
@Gazija056 kad se dugo dozivljavalo da lopovi vladaju, nije cudo da u svakom covjeku vidite lopove.Jel to navika ili puko iskustvo?
Sto se tramvaja tice oni mogu jos cim od bijesa iskacu iz sina.Neka ih sve dok narod ne pocne ispadati iz njih.🤣
Bravo, svaka čast!
I vrijeme je vala. Ovi su ko ko to tamo peva. Muka ti uci, muka izac.
3 posto obecanja ospunili, najvece palamudjenje u historiji politike.
PO svakom pitanju i u svakom pogledu BRAVO za vladu KS
Istako tako u mene komsija uzeo novo auto, golf 4 2001. godiste
I kad bude stecaj i prinudna naplata Grasu ove nove ce plijeniti Ovo je nezabilježen slucaj u svijetu da vlada kupuje firmi koja ima preko 200 miliona duga sredstva za rad Trebalo je poslati Gras u stecaj a zdravi dio prenijeti u novu firmu Bolje tako nego vuci te dugove i krpiti rupe
@saas Pametnjakovicu, sta je to "zdravi dio GRAS-a"? Nepokretna imovina tj. lokacije? Pokretna imovina? Kontaktna mreza, trafo stanice? Sve nabrojano bi se koristilo za naplatu potrazivanja u procesu setaja... Kome bi ta nova firma placala iznajmljivanje istih lokacija za tramvaje, autobuse, trolejbuse i minibuse? Stecaj i privatizacija je put u SIGURNO GASENJE JAVNOG GRADSKOG PREVOZA i svodjenje na pun klinac privatnih automobila krntija+zagadjivacke autobuse...
@saas *stecaja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
lažu ba šta vam je ili u najboljem slučaju ovo "uskoro" je za 4-5 godina a "najmoderniji" trolejbusi će biti opet 30 godina stari..koji vam je qurac ljudi dozovite se znate li vi gdje ste hahahahah..