Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NiP=septicka jama SDA
Pa taj Konaković je ugrizao ruku koja ga hranila 20 godina a da vas ne nazigu
Optuznicu protiv mandica, ej ba lik potpisao i dozvolio EOL benzinsku pumpu na Kosevu 10metara od nebodera
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mislio sam ne može niko gore od SDA. Vala može. Kad sam vidio da u vlast ulaze krimos Dalton - Ramo Isak sa svojim debilima, dinastija Ademovići, svakom razumnom je bilo jasno sjaši Kurta da uzjaše Murta
Rece Forto i nasteli sestri tendere…
FORTO DEZERTER prica o neprijateljima, haha.
Gdje je hitna sjednica predsjedništva NS ili ste pustili Srleta niz vodu...
Gdje je hitna sjednica predsjedništva NS ili ste pustili Srleta niz vodu...
Ja sam licno mislio da ce trojka izaci sve jaca i jaca , ali ova grupa NIP ovih vjecnika rusi sve sto su gradili lideri ove tri politicke stranke , ovo je definitivno kraj povjerenja
Dino je Bakira I. O...., a kamolii tebe Forto.. Bakir mu života valjao
Referendum treba da plate oni koji su ga i trazili. Kakva je to nebuloza da smjenju covjeka godinu dana prije izbora!? Gori su bili prethodni ali izgleda da ovaj sad ne pita IMT?
Nema problema, NIP da plati sve troskove oko opoziva i referenduma.
Girt iz nase stranke kaze da braneci mandica brani gradski dio grada, nije li to isto ono bakirovo "centar vrjedniji od 10 drugih opstina".to je uvreda za cijeli grad i sve građane grada.
Ma drago i Forti što ode Srle.. Samo Forto mudar..
U BiH, kad su na vlasti, svi su ista ghovna! Nema razlike!
Ako si u pravu gradjani ce ga opet izglasati onda im natrljas na nos to ..sta je sporno, ali bojite se referenduma zbog nerada . .
Lupetas...pogledaj svoje kadrove ..sta radi UK?Covjeka uopste nema, trabunja nesto becarevic, a steta se slika sa nasim kreditima i to je od vlade sve...iza mandica ne stoji nista ...eh da, javite se samo kad je vasa omiljena tema jednom godisnje ono kad je, i to je to...
A ti nepismen covjek hehehhe
Građanima BiH najveći neprijatelji su TROJKAŠI. Evo sad su između se najveći neprijatelji SDP 👹 NIP 👹 NS Molit će narod SDA da se vrati u vlast.
Hoce sad biti dvojka?