Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stas bola da normalizujes ti si bivsi samo sacekaj oktobar
furundzija
Ne komentarisem ove povorke ali brate moj Zumbule a i ostali shvati da oktobar nece nista promijeniti u drzavnoj vlasti. Jel moguce da toliko brkate lokalne i opce izbore i provaljujete se iz dana u dan. Ne hejtam ti sekunde i ni ja nisam njegov fan da ti pravo kazem ali mucni malo glavom ziv bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Zahvaljujuci Komunistima i Sarajlicama liberalcima, ovaj nam je vlast
Ne moras biti komunist da volis raznolikost.
Ne gotivim ga nimalo ali sta ti predlazes, jel to imamo pregrst izbora pa da biramo?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Fuj,,fuj,,,fuj,,,fuj
KLIX DITEJE VNAGO
Između ostalog, tu je i poruka djevojčice od 13. godina koja traži nekoga za druženje, a među prvim komentarima na pomenuti post je poruka poremećenog uma od 50-60 godina koji je poziva u gay grupu četverice
SSSSRM. SSSRM SSSRM ,Citaj naopako!
Da nas Allah Sacuva kazne zbog ovakvih ljudi
ma nas forto to.li brat, ljubi ga facko
E forto ubleho Najbolje ti i takvi radite za sda Tako da sda se vraca.
tetkice!!!!
Ono može da seta po Sarajevu najvaznija stvar za Bosance i Hercegovce. Mi moramo da gledamo i cutimo inače smo malogradjani seljaci zaostali ili ne daj boze smo protiv razlicitosti i slobode ruzna vremena dosla
Najvažnija stvar u BiH je parada nistadrugo nije vazno, niti slobodno demokratsko itd its te tako velike rijeci. Nije vazno rusenje drzave nije vazno kriminal korupcija ubistva i sve ostalo najvaznije je da ono može da se proseta.
Sta bolan da se normalizira,ovo tebi normalno
Zahiragic je sljedeci clan predsjednistva
Da je to normalno društvo, Bog bi dao Adema i Adema ili Havu i Havu. Slijedeći korak će biti da homoseksualni parovi mogu usvajati djecu. Jeli iko mislio na to, da li će to djeci kasnije smetati i kakav će to uticaj imati na njihov razvoj?
Što se ljudi čude pa ovaj je odavno to, i svatko tko mu je dao glas znao je da to podržava. Sad se neki kao čude, pa to ste vi, Fortini birači. Vi ste to, i on je vi, dobro vas predstavlja.
Jesi poveo svog decka sa pala ?