Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kako cete stati u kraj doktorima koji nece da obavljaju posao u ustanovama u kojima primaju platu, nema termina, nema materijala, izgovora milion a onda te za cas naruce u svoju privatnu ordinaciju sa cifrom od koje ti se zamanta. A uredno placas zdravstvo koje zbog tudje pohlepe ne mozes iskoristiti.
Sebija je zakon za ove stvari.
Fašisti zavladali na svakom čošku ne znam šta je ovo, djeca nam umiru, mater vam svima koji su odgovorni za ovo gadi mi se ova država ovaj balka cijeli
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nakon tragedije je kasno ... Onaj Konakovic kaci po fb statuse, kao svi krivi, on nije, a preko 10 godina je šef u kantonu, a ovi svi doktori su u vrhu nase stranke i nip - a (Bejtovic, Rozajac, Jovanovic itd)
Nikad nije kasno da se sprijece buduce tragedije...
Kasno jeste za ovu djevojcicu. Ipak, mogu se sprijeciti buduce tragedije, tako da nje kasno. Ovo treba dobro istraziti i sve upletene debelo kazniti.
I procesuirati stranackog kolegu, to bi vec bila ok izjava. Ovako susramljeni pausalac samo jos jednom dokazuje da ste daleko gori od onoga sto proklamujete.
Kasno je sad.
Riba smrdi od glave. Gdje su inspektori KS zaduženi za zdravstveni sektor u redovnim obilascima privatnih ordinacija? Ispada da većina privatnih klinika angažira stručnjake sa strane koji nisu prijavljeni jer se onda mora platiti radna dozvola pa se sve odrađuje ispod žita.
Prvi mandat kad si bio premijer trudio si se i borio za postenje,rekoh sebi ajd hvala bogu nek ima neko da se trudi i bori za ovu drzavu,dobio si moj glas al bgm kako vrijeme odmice vidim da si slican ovima ostalim
Nije tesko, podjes od onih koje drzi i u kojima radi kadar Nase Stranke.
Vas treba nabit prvo sve.
Protesti za Dzenu!!!!!!!!!
Samo 10 min samnom Znao bi te sve i kako!! Zvaljo lajavi
Lazes !! Pussy
Nista ti neces zatvorit nisi ti sposoban za to ljubitelju LGBT
E ovo "NAKON" nas najviše jebe u zdravstvu,politici,sportu...svemu !!!
Ljudi dokle cemo podnositi ovakav sistem. Ako nema termina, zasto nema termina? Jel nema ljudstva, nema prostora ? Ako treba ljudstva zasto nekoga ne prime, ako treba prostor zasto ne prosire kapacitet ? Ako nema materijala, zasto nema materijala? Jel se krade ili se nabavlja? Ako se ne nabavlja zasto se nabavlja ? Ako se krade, ko krade i zasto nije sankcionisan ? Zasto nema plombi za zube ? Doktor dolazi i nista ne radi. Dokle vise ?
Bravo, rečeno sve kako treba.
Sve je to u redu ali je problem što se kod nas počinje raditi tek kada se dogodi neka tragedija.
Djevojcica je operisana u klinici koja je vladnistvo tvog stranackog kolege. Nego kad ce protesti za ovu djevojcicu.
Po uzoru na RH privatnim zdr ustanivama napraviti konkurenciju javnim.