Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lignjoslav.
Ako je bio ostao i jedan Bošnjak koji je sumnjao u Našu stranku, takvog je prosvijetlila Ivana Marić, Dokazala je onu tezu Kljujićevu zašto je i osnovana Naša stranka i koja joj je zadaća.
Sad si u vlasti i mislim da vise nes primirisati, pokazao si svoje pravo lice
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Njihova stranka,najveca podvala Bošnjacima! De ZE rt te er paušalko.
Sprječavaju nas sav ovaj ološ koji zadnjih 30tak godina gledaju samo svoj lični i interes stranke iz koje dolaze. Hebe se njima za narod oni samo vide brojeve tj. glasače (99% su svi isti). Nema ovdje napretka dok se ne pohapsi pola ovih političara (iskreno bas me briga iz koje su stranke, al' stvarno) i dok se ne bude gledalo ko' koliko vrijedi po znanju a ne po podobnosti. E tek tada možemo očekivati neki napredak.
Forto, tog jutra sam ustao na izbore i bilo mi je strašno mrsko, ali znao sam da su to mračne sile koje me pokušavaju spriječiti. Ipak sam otišao i dao ti glas, i neka znaš, nisam se pokajao. Hvala ti, Forto, za sve što činiš za nas.
Ako nas ovaj čovjek ne odvede u EU i izvadi iz belaja, ne znam ko će...
On koji ne zna kom narodu pripada bi da k r o j i k a p u B o š nj a c i m a.
Nemojte prodavati drzavu za nekoliko neravnopravno rasporedjeljenih miliona KM. Imamo vec nakaradan sistem upravljanja drzavom, ne treba ga jos vise unazadjivati.
To mozete jedino ako zamolite Schmidtlera da opet nametne mimo volje Bosnjaka.Ili da nekako nagovorite svog koalicionog partnera Dodika da prihvati sve uslove koji se traze i onda bi i SDA podrzala,sto su i obecali.
Da mi je znati te osobe, koje su tebi dale glas..... pelcovat odmah !
oj majko mila jada i čemera.
Pup kad Forto
Covicev .... da ne kazem sta !
lik dobio 1500 glasova na izborima i on prognozira kao neki rast
Tako je to kad naivcine glasaju za SDP i NiP,i onda oni uvale na funkcije i ove sa par stotina osvojenih glasova tipa Forte,Rame,Cudicke i slicnih.
Opet ovaj Covicev izaslanik..
NASA STRANKA - najveca podvala za BiH, lazovi, muljatori, spletkarosi, beskicmenjaci. Kako je samo Nihad Uk i Vlada KS prevarila mlade za subvencije. Sve jasno.
Kljujic davnih dana objasnio o kome se radi,ali Bosnjaci ne slusaju.
odgovorno kazem vise nikada za trojku, koliko god da sam protiv sda, glasati cu za njih samo zato sto sam jos vise protiv trojke
zasluzuo si sendvic bravo nimalo providsn komentar hahahahaj
Kako ces usagkasiti kad vas Dodik voda na povodcu i nista nije htio popustiti dok ste vi sve popustili i na sve njegove ultimatume pristali zbog fotelja i kakva korist od tih para sve i da se dobiju kad 70% toga ide u RS Dodiku kao za skole i kombije a ustvari da krpi budzetske rupe a ostatak ide Čovicu a mi Bosnjacki dio dobili smo poskupljenje struje