Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači njih trojica idu u Mostar jednom čovjeku na noge, umjesto da jedan čovjek dođe njima trojici.
Idemo da sprovedemo kako nam je naredjeno iz eu i usa.
klasicne kuje jajare!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta ces ti gledat, kome lazes. Idete sa ponudom koju ni covic nemoze odbit. Godinu dana ti i dino pravite ponudu i sve sto mozete ponudit nosite na pladnju. Gamad izdajnicka. Al nadam se da vam nece proc iskreno se nadam.
SDA botu cao
ima li gdje uzivo prenos sastanka, pošto znamo da Konaković tako radi...
HEBALA.TI ČAVARA MAJKU IZDAJNICKU
Ovi ako se Budu Pitali ,BIH Kao Drzava nestaje u Narednih 4-8 Godina !
JEDNOM IZDAJNIK I DEZERTER UVIJEK IZDAJNIK I DEZERTER
Pobjegulja da prica o SDA. Dobio 10-tak hiljada glasova i on bi da nam vlast kroji. A njegova stranka nas je unazadaila u Mostaru sa Cavarom i Barajlijom, u Tuzli su bili uveli HDZ u vladu iako nije bilo potrebe za tim, a u Sarajevu zivu katastrofu svojom poitikom izazvali. Mrs lutore jedan.
STRANCI (NA ČELU SA USA) SU SE DUGO BORILI DA NA ČELO VEĆINE BOŠNJAČKIH STRANAKA POSADE LJIGAVCE, UVLAKAČE I EGOMANE. REZULTAT: PLASTELIN FORTO - NS, NIKŠIĆ LJIGAVAC - SDP, KONAKOVIĆ BESKRAJNI EGOMAN -NIP. STREĆOM DA JE ŠĆEPO (NAJGORI OD SVIH) ISPAO IZ IGRE. E OVI LJIGVCI I BESKIĆMENACI TREBAJU BITI KIĆMA BOŠNJAČKE OPSTOJNOSTI. USTVARI ONI SU IZABRANI DA BUDU KALOŠA ZA NABIJANJE.
Gledaj ovog fotomodela pored posađenig drveta, kakvi nama kanton vode eeee, ovo vrijeme i jest za ove nesposobne polupismene gnjurce
STRANCI (NA ČELU SA USA) SU SE DUGO BORILI DA NA ČELO VEĆINE BOŠNJAČKIH STRANAKA POSADE LJIGAVCE, UVLAKAČE I EGOMANE. REZULTAT: PLASTELIN FORTO - NS, NIKŠIĆ LJIGAVAC - SDP, KONAKOVIĆ BESKRAJNI EGOMAN -NIP. STREĆOM DA JE ŠĆEPO (NAJGORI OD SVIH) ISPAO IZ IGRE. E OVI LJIGVCI I BESKIĆMENACI TREBAJU BITI KIĆMA BOŠNJAČKE OPSTOJNOSTI. USTVARI ONI SU IZABRANI DA BUDU KALOŠA ZA NABIJANJE.
Nikada Dino neće biti premijer. Može samo obični poslanik, a i to je previše
kod srba jedna stranka, kod hrvata jedna stranka, kod nas 8... pametnom dosta
Nemoj Forto paušala ti tvog.!
kako će izgledati vidimo na primjeru Kantona Sarajevo,, kako ste vi na vlasti sve je gore, ništa ne radite
U KS je uredu, kakav je nered ostavila SDA bagra. No Federacija je prevelik zalogaj za igranje. U FBiH su ogroni ulozi u pitanju, a i čitava država je na stolu . Jeli za vjerovanje NVO HaHaaaNSu i Čoviću? A taj odlazak u Mostar ne obećava dobro. Bakir takođe išao i uvijek bi se vratio sa skraćenim pravima Bošnjaka. Nemojte da vas DF opet mora vaditi iz kaljuže.
''8''LGBTIQP+ populacija ili ti dupla rupa
Mozete vi gledati koliko hocete ali HDZ ce izabrati SDA. Jednostavno samo s njima mogu da razvale ovu zemlju i ostvare svoje planove. A i da uniste gradjanski koncept u korijenu. Onda kad budete jedna koalicija sa jednom listom na svim nivoima mozete se nadati necemu. A to se sad cini kao nikad.
Zašto kod nakaradne srpčadi genocidno-zločinačke paščadi I hrvata pedokatolika nema građana, socijaldemokrata i komunista kao u preglupih Bošnjaka...zato što svi razmišljaju isto, fašističko-zločinački i genocidno-zločinački i što pametno ostvaruju svoje ciljeve, a to je pripajanje djelova BiH kurvama Srbiji i Hrvatskoj...sa ovakvo preglupim Bošnjacima nakaradna srpčad I hrvati pedokatolici će to i ostvariti