Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjači je brat i njegove izjave
Jaci od njega je ivana maric i irma barajlija
sda botovi i sendvičari u ekstazi, jedva dočekali da baljezgaju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"odgovorni su priznali da je bio propust". E dobro, ako su priznali pola im se prasta. A drugo pola im odbiti od plate, jer to znaci biti "odgovoran"
Ovom decku treba oduzeti mandat, pojma nema sa prica...
Hvalospjevi SDA zlocinaca i DF diverzanata...Bakirov 18 dan rata.
vakcinisite zdravstevne radnike, policajce, vozace u javnom prevozu, trgovce, tete u vrticu, i nastvano osoblje u osnovnim skolama...svi ostali mogu cekati..
Gužva je HAOS!
Ovaj poceo ko Fadil sa izjavama
Sto kopiras izjave naseg Fadila? Jel to i ti poceo SDA?
Mars govedo
Neka se on počešljo lijepo, upis od ljepote, ali kada ga uslika klix. A angažovali ste i pendreke na narod, neka, neka.
Kineska je smeće i evropa je ne priznaje tako da moramo vaditi PCR test a uredno nam se odbija od plate za uslugu u rangu njemačke. Kinesku treba odbiti i ne primati..
Mislim da je veća gužva ispred Njemačke ambasade...
Ovaj nadmašio Fadila i Skaku zajedno
Evo dosli su novi na vlast, ali su jos veci magarci od onih starih. Ovaj Forto svaki dan novi shou pravi
Fadil 2
Horor Forto
Angažuj Forto glavonju Zahiragića da ih sve čakijom ubode... i šta će ti vakcine na kraju krajeva ... nek ti islamski naučnik Sanin Musa objasni sve o 5G mrežama i kako se problemi rješavaju tamo gdje šerijat vlada.