Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E hajde sa vidimo sad sva ta vasa obecanja i ideje koje ce nas dovesti u rang Njemacke
Ne ocekujemo da budemo kao Njemacka, vec da barem malo odmaknemo od Somalije...
da se odmaknes od Somalije moras biti u rangu Somalije
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ako nema para objavi u zadnjih 5 godina ko je pokrao pa da vrati taman da ste i vi među lopovima prijavite se . A lahko je biti pametan izvalite cifru od veču od milijarde i trošite bračo nemože nestati. Sve je med i mlijeko ali samo za vas.
Volja je najvažnija
A za KK Bosnu najbolje da pitas svoje bluske saradnike iz skupstine i vlade jer oni najbolje znaju sta su i kako radili u Bosni.
Slusam na N1 i stvarno pojma nema.Premijeru,osnovci i KS u 6-om razredu imaju obuku skijanja od 2019 g,a obuku plivanja u 4-om razredu,tako da sto najavljujes vec se desava.Trebao si bar znati osnovne stvari o kojima pricas.
BRAVO FORTO
Pa kako ce biti kad je nastavnik fizickog ucio za sklekove,trbusnjake,prepone i avon kozmeticari.citat iz filma nicija zemlja:..bi me ako ovi znaju gdje nas vode.Valjda im domet 12 plata pausala a onda smjena opet.Tako ispade.
Alana Forda mi cuj historijske izjave Para nema ima volje.Tita ti stvaraj pare a volju uzmi samo za sebe.Vala si ne kanton fulio nego planetu.
E da vidimo sta cete uraditi glasali smo za vas sada ste vi na potezu da vidimo jeli laprdanje ili ozbiljna prica
A gdje je lova
Gdje ima volje pare ne trebaju...
Ti si stvarno kompleksa, ako si rošav ad ak i iz mlađih dana, ne treba da liječiš nad stanovnicima Sarajeva. Mišu mali tvoj je vrh - malinjak u Goraždu
Pa eto prezeli ste vlast Nesto ne vidim da pljuste krivicne prijave Cak sta vise onaj srle mandic ostavio Ajnadzica da mu bude savjetnik Dobro ste nategli glupe bosnjake
Svi ste vi isto smeće
Ja ublehanera Ono kad vanredno zavrsis fax Redovno skolovani bjez te iz ove vilajet fiskulturne sale
pa nema kad su na vasim racunima
Sad imate šansu da od malo napravite nesto DOKAŽITE SE