Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh kako se slatko gledaju... Romansa na pomolu
Prioritet2 prije 26 minuta Za Tender .Pausal.Dobijes Prosirenje.Ministra komunikacija. koji Place penale firmi koja je zakljucila ugovor Sa istim .Koji umjesto obecane digitalizacije zatvara RT Bih.i nijednog novog otvorenog Projekta. Zeljeznice i Puta.Samo poznat po Tenderu Pausalu i Floskulama.
Mene kao bivšeg pripadnika Armije BiH koji je proveo tri i po godine proveo po tranšeima i rovovima punim vode ne može i neće nikada zastupati ovaj nametnuti desert er koji se uopšte ne izjašnjava pripadnikom mog naroda kojeg sa Vojvodama Mijatovićem ,Kojovićem,Miokovićem,Grbićem ili Frizerkama Čovića Boškom Čavar,Baralija Irmom,Ivanom Marić,Zdenkom Jurišić...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad bi bila istina da će bit sankcionisani oni koji podrivaju BiH, Forto bi već bio u zatvoru a ne sankcionisan, kao i Konaković i Njiva
gledaj Forti pogleda garant enneko nekome ovdje slozio
lijepo vidjeti pismene ljude a ne one g l a v o nj e iz SDOOO
Najtužnije je što znam barem 7-8 doktora i doktora nauka koji su tek u zadnje 2 godine postali suporteri SDA upravo radi njega, Konakovića i Nikšića.
Hoce racku ... i oni znaju sta Šmittler radi sa HDZom.
Mene kao bivšeg pripadnika Srmije BiH koji je prove tri i po godine proveo po trsnšeima i rovovima punim vode ne može i neće nikada zastupati ovaj nametnuti desert er koji se uopšte ne izjašnjava pripadnikom mog naroda ...
sdfa se toliko radikalizirala da je od narativa kako je amerika prijatelj sada okrenula plocu i ide uz snsd
Kato li ba ns ki Te roti sto , k'nozi...
Kako mu se smješka vođa parade. Namigni mu slobodno.
Jel se vi osjećate relaksirani kad vas u Vašingtonu zastupa Edin Forto..ni ja
forto zvani vakum
Kakav je ovo pokvareni lazov i petljanac. Vratit ce se SDA na vlast, ali ne budu li licno proganjali ovog Fortu i sve trojkase koju su bili na svim funkcijama na nacin da im se svaki potpis provjeri i salju krivicne prijave i alarmira tuzilastvo za svaki moguci ugovor koji je iole sumnjiv, sam cu lobirat protiv SDA.
nikada vise sdfa u Sarajevu
@JackWolfskin To se vas stašeU neće pitati. Ni sada više nemaju većinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Evo Forto otisao u Ameriku a i tamo laze da SDA blokira Plan rasta, a Evropska komisija jasno podrzala stavove 4 SDA premijera. Vratit ce se SDA na vlast, ali ne budu li licno proganjali ovog Fortu i sve trojkase na svim funkcijama na nacin da im se svaki potpis provjeri i salju krivicne prijave i alarmira tuzilastvo, sam cu lobirat protiv SDA.
američka Država Bosna i Hercegovina - stvorena u kancelarijama CIA-e, ovjekovječena u američkoj vojnoj bazi u Dejtonu (Vrajt-Piterson), a danas sva moć te Države jeste u američkoj ambasadi u Sarajevu i u onom OHR-u na Kovačićima tamo
Ja kad cujem I'm Amerikanci najezim se
Za Tender .Pausal.Dobijes Prosirenje.Ministra komunikacija. koji Place penale firmi koja je zakljucila ugovor Sa istim .Koji umjesto obecane digitalizacije zatvara RT Bih.i nijednog novog otvorenog Projekta. Zeljeznice i Puta.Samo poznat po Tenderu Pausalu i Floskulama.
Dabogda tamo vjecno ostao