Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uništio Kanton Sarajevo sada ide na Drzavu..
@sjajno Navedi nam koji putevi su napravljeni, rekonstruisani? Efendic davno napravio most, ne moze se koristiti jer ovi nisu napravili put do mosta ni dan danas... Koji tramvaji? Obecani nije isto ko nabavljeni..obecano je i 30 trolejbusa a nabavljeno 5, pola ih vec u kvaru... Koje zgrade? Jel privatne sto se prave na javnoj povrsini sto im je data?
Izdajnik, povlaci se iz KS, nekom drugom kurbanu ostavlja ove multi-milionske dugove!, a Dodiku isporučuje 4-og Bošnjačkog ministra!👊👊
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
sramota kako ispade Forto , Dino i Niksic i ministar ministar i premijer...ispalo je da ste samo radi toga i rusili SDA ! zar nema niko bolji u vasim strankama od vas ? ili da onda uhljebite pola stranke ? Niksic je losa opcija za premijera jer je vec bio
Upravu 100%.Kako se za Čudićku koja je od njih obrazovanija nije našlo neko mjesto posebno vezano za vanjsku politiku gdje je potrebno i znanje i jezik.
Ma i Meletic poceo srati sad hoce pa nece pa opet hoce.Iskreno sam htjeo glasati za Miletica al sam odustao.Konakovic je imao sansu ali je prerano krenuo i ja mislim da je on gotov kao i Scepo.Efendic 50- 50 sanse,brat i zena su glasali za njeg ali nisu ocekivali da ce ici ovim smjerom.Znam da su ove stranke 8 pobudile inat u narodu kojeg nije bilo od rata i na iducim izborima iskreno nece dobro proci po broju glasova.
Sabina Cudic za Ministra vanjskih poslova !
Klix je saucesnik u unistavanju demokratije u ovoj drzavi. Dopustaju da SDA botovi odredjuju javno mijenje. Apsolutno odvratno i nedopustivo. Ispada da narod prezire ljude koji nisu ki dosli na vlast jos a kao voli SDA koja je otjerala vise Bosnjaka nego rat.
Forto koliko imate općinskih organizacija NS u entitetu RS?
Laže Forto, jer su zbog njega prepustili Dodiku kontrolni paket odlučivanja u Vijeću ministara. Baš me interesuje kako će Miletić reagovati poslije njegovog televizijskog nastupa, jer ga raja ionako doživljava kao "stabilnog" sa velikom sklonosti prema populizmu ili puno "velikih" riječi i premalo djela.
Potrisis milijardu budzeta u KS ,zaduzis kanton za šine i pobjegnes na drzavni nivo
Što su SDA botine aktivne...
Vise vasih supljaka je svima preko glave, eto vi lafo kulturica profinjeni svi ostali levati. Ma mrs ba, o cemu pricamo mi ovdje, pa ima raja oci i mozak VALJDA svak ko prodje kroz grad i obrati paznju na neke osnovne stvari koje svaki glavni grad u Europi mora ispunjavati vidjet ce da bacate bombe. Raja izgleda zaboravila da smo mi u Europi.
Forto kad mu čujem ime izaspem seMoj je otac jedan od osnivača Ciglane u Rakovici koja je pripadala GP PUT Kad je Ivan Ergovič kupio GP PUT postavio ga za direktora ciglaneProdavao prvu klasu crijepa pod škartMilione uzeo kad je moja supruga koja je radila na otpremi to prijaavila dobia otkaz sa 34 god staža.U Pazariču u servisu servisirao čitav vozni park porodice o trišku firme i ljubanice.......Ko ga ne zna na ranu bi ga stavio.....
Ove sluge dzavola gdje zavladaju tu trava ne raste
e cuj top komentar Forto unistio kanton sarajevo HAHAHAHAAHAHA pa majku vam je*em kako mozete gledati sve ovo i to napisati hahahahaahha bukvalno kanton nikad nije bio bolji
Jesi li ga šarmirao
Ne daš ti ispred sebe mnsc. Baja ti je šef. Peđa preuzimaj stranku završićete ko šćepina sa ovim kadrom.
Naravno tebi je samo stranka na prvom mjestu i brines se da ti stranka bude u drzavnoj vlasti.DEZERTERU tebi bi trebalo zabranit politiku.
Nema odvratnijeg na dunjaluku od Forte!