Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista nije pod kontrolom! Ne daj Boze nocas opet da padne, sve ce odnijeti!
Jedino što ova vlada može da uradi je da razbaci košarke.
Forto, pod jedan - otpustiti osobu zaduzenu za odnose s javnoscu koja te treba pripremiti za ovakve situacije. Po ko zna koji put u kriznim situacijama vam je p.r. podbacio. Ako uopste imate takvu osobu, a ako nemate onda podnesi ostavku jer ovo sto pricas su gluposti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da Forto nije u kakvom paralelnom univerzumu? Donesi odluku da ne moramo na posao pa cemo smanjiti kretanje.
Ovaj Pasteta je najjaci
Vidi budzovana ko da se americki predsjednik naciji obraca
Forti Sarajevo od Baščaršije do Marijin Dvora 😂😂
Pazi Forto da te vjetar ne odnese, takvog tankog
Pa da li ste realni. Ocito Vi niste vani izasli. Sta je pod kontrolom?
E cuj kontrola nema struje nema interneta.
Situacija bi, nako realno, bila pod kontrolom, možda, da je: a) Kantonalna uprava civilne zaštite u skladu sa svojim ovlaštenjima stavila u stanje pripravnosti kapacitete i pripremila se za provođenje aktivne odbrane od poplava u skladu sa vremenskom prognozom i crvenim meteo alarmom izdatim prije dva dana, b) da su osnovni nivo zašite i spašavanja (općinske službe civilne zaštite) izvršile pravovremene pripreme i mobilizaciju resursa.
Kakav si sa "zajednickim institucijama"? Slino ona ljudska!
Kakvom bolan kontrolom. Sram vas bilo.nesposobnost, pod kontrolom, vam je vrlina.
Mrsss...tri lokve vode blokiraju grad! Svima se od plate odbija da bi neko imao platu 3000 KM, a kad zatreba nema nista od opreme. Danas bi trebalo najmanje 100 ljudi da da otkaz da ima imalo obraza.
gdje mu je maska?
Zepjeznica se izlila, Bosna se izlila, Miljacka samo što nije poplavila Sarajevo... a Forto be like "sve je pod kontrolom"
Da ostanem na poslu, da ne idem kuci. Ovi sto su kuci ni po hljeb do granapa 😎
Sa lijeva na desno:stručnjak sa Sokoca, SSSR i meščini pogrešni panciri. Gledaj faca Bože Dragi.