Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni jedne,dezerteru bijedni!
Imate li ikakav drugi argument osim tog "dezerter"?
Funjara izdajnička.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
covjek kojeg je sramota reci da je Bosnjak uzeo poziciju ministra koja pripada Bosnjacima , covjek koj je za vrijeme rata pobjegao iz BIh, covjek koji se preko reda vakcinisao za vrijeme korone u hodnicima vlade kantona sarajevo, covjek koji je vlastitom ocu isplacivao novcanu pomoc za vrijeme korone , covjek koji sutio dok je dodik u Konjicu psovao Srebrenicu PRICA O PATRIOTIZMU
Svi ste vi ista beskorisna g.vna!
Opasan si "susramljeni", u oči gledaš, a lažeš.
Pseto
uradili su 100 mjera, ali jos nisu usvojili budzet?! mozemo zamisliti sta su to onda uspjeli odraditi..
A obecavali ste da ce te biti najbolji!?!
Ovaj čovjek odise anemijom u svakom pogledu!
Katolibanski Čovićevi Botovi svi stali u odbranu Forte i takozvane Naše Stranke a 35 godina plebiscitno glasaju samo za HDZ. Glasajte onda za njih a ja ću ko kuća u Oktobru za SDA, pprvi put u životu, samo radi ovih nametnutih dezertera i ustašha.
Rezolucija je bacanje prašine u oči Bošnjacima, da su oni bili tako za Bošnjaka ne bi ni dozvolili da se genocid desi u zaštićenoj zoni UN. Sve od Vukoje, Izbornog zakona i državne imovine idu Čoviću i Didiku, sve na štetu Bošnjaka. Trojkaši su najveće izdajice, isporučili su sve važnije nstitucije Čoviću, 12%stanovnika majorizira 55 %. To su dostignuća u izdaji države Trojkaša. Glad za vlašću Dine i Nerke, nemaju cijenu, sve za vlast
Cijeli svijet govori da je otvaranje pregovora sa EU bila geopoliticka odluka, jedino Forto i ekipa izdajnika to vide kao uspjeh Trojke. Ono sto sigurno obiljezava mandat Trojke je manipulacija. Ni jedne rijeci o vezama kartela sa dijelom Trojke, koji zapravo upravlja Trojkom. Sve sto Trojka uradi u prethodnoj godini je unazadilo drzavu za deset godina.
Bijedo jedna
Pa Dodik ti stalno priča da BiH neće biti. Gdje ti živiš? Kakva EU, kakav NATO? Ni za 50 godina, kao Turska. Davat će nam na desetine uslova, koje će Dodik i Čović naizmjenično ili udruženi blokirati. Samo vi Trojkaši u Dodiku i Čoviću vidite ljude koji će zemlju voditi ka EU i NATO. Svi drugi vide njihovo udruženo djelovanje na razgradnji države. Prodavač magle!
Miloš glasa za Miloša, Juro za Juru i tako 35 godina a Mujo glasa za Miloša i Juru. Šta je Mujo. Mujo je kreten, debil retard jer vjeruje da će mu Juro i Miloš dobro donjeti.
SDA je uistinu uništila skoro sve. Jako je teško sada spašavati ono što je preostalo. SDA je najmalignija pojava na ovim prostorima, ikad.
Ustašho i Čovićev botu. Ko tebe šta pita??? Glasaj te vi šokci za Vašu sttanku ako vam je dobra s ne 35 godina za Zločinački poduhvat HDZ. Mamu li vam j...m pokvarenu a ja ću prvi put u životu zaokružiti za SDA i to ko kuća, najviše zahvaljujući vama.
u kojem svijetu ovaj čmiljavi zivi, nemaju svi platu 6000 KM
Čitam ove komentare i kontam jel stvarno zivim u ovako zatucanom svijetu 🤣 nije problem Forte problem je sto ljudi nece da gledaju nista sire. Čovječe 25 godina nema napredka u drzavi iz godine u godinu samo prepiranja bake-dodo, i glupi bosnjo bi radije to nego neku promjenu. Cuj dezerter, cuj stranci ga ubacili, a svi vi prvi bi mu guzice dali da vam nesto pomogne ili nekog ubaci. Licemjerna nacija
500 glasova izvan Kasabe je osvojila Vaša Stranka i on vlast. Ubacim ti ga materi u minđu zatucanu.