Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim Ivo!!!
@MBlejz OD VELIKE SRBIJE IM OSTALE SAMO FEJSBUK GRUPE I LAJANJE PO PORTALIMA HAHAHAHHAH
Hriscanstvo je staro preko 2000 godina, a islam oko 1400. Mada to nama izgledalo mnogo, to je kad se gleda ljudska istorija jako mali period. Religija je nastala jer covjek nije bio u stanju da objasni pojave koje se se desavale oko njega. Zasto grmi, zasto se zemlja trese, zasto padaju snijeg i kisa. Kako to da je sunce sija, pa odjednom nastane noc. Jos nije u potpunosti objasnjeno kako je zivot postao, mada je Darwin tu iznio jako prihvatljivu teoriju evolucije.
Kad i misterija zivota bude razjasnjena, nece biti potrebe da bilo ko vjeruje u boga, pa ce jedan izvor stalnih nepotrebnih sukoba biti otklonjen. Mada cemo se onda vjerovatno klati na nekoj drugoj osnovi.
Kriscani i Muslimani su religijski najblizi jedni drugima
Nije tesko razbiti vec je nemoguce razbiti. BiH je oopstala i nakon najvecih monarhija tipa Osmanskog carstva i Austrougarske monarhije. Da je slomi nekakva ideologija kojupodrzavaju samo susjedi tj. Ustase sa zapada ili cetnici tj.komsije sa istoka je pomalo smijesno....
"Problem je u crkvi, koja nije postojala u vrijeme Isusovog doba.Danjasnja crkva je institucija, koja se bavi razmnozavanjem svog bogastva.Crkva jedno radi a drugo pripovijeda.Ona se danas ne moze zvati hricanska.Crkva nema nista zajednicko sa Isusovim vjerovanju u Boga, stvoritelja naseg svijeta.Nazalost, ovaj clanak je na njemackom, nadam se da ce ga mnogi razumjeti;Kirchensteuer: Bistümer horten Milliarden und schweigen - FOCUS ... https://www.focus.de › Finanzen › Wirtschafts-New
Genocidasi i UZP-ovci mrze Franjevce.
NEMA KRSTA BEZ 3 PRSTA!!!!!
Cim sam dosao do Klub 99 prestao sam citati
IVO SVI ZNAJU DA JE BOSNU NEMOGUCE RAZBITI, MOZDA I NAJTVDZI ORAH NA CIJELOJ KUGLI ZEMALJSKOJ.
BOSNU NIKADA NECETE RAZBITI!
Nikada nije bila razbijena i nece biti.Mnogi su mislili da mogu razbiti Bosnu pa su se prevarili