Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH političari i sve institucije postoje zbog njih samih, a ne zbog građana! Oni se bore samo za sebe!
Eto da nije bilo kamenoloma, voda bi prosla, sve bi ilo ok... HAPSI I ZATVARAJ. 20 života, ko ce odgovarati???
Nece niko,kao ni u slucaju Gadzun,kao ni u slucaju SKY aplikacije i veza rezima sa narko kartelom.Dok je Trojka na vlasti,ne nadajte se da ce iko odgovarati za sve ovo nabrojano,ukljucujuci i ovo u Jablanici.
Zna li neko je li očišćen put od jablanice do blidinja i može li se saobracati
Zna BiHAMK
NE MOZE
Kazniti one koji nisu reagirali kad je trebalo i one koji su dozvolili rad kamenoloma,ljudima iznad glava...inspektore pozatvarati,najodgovorniji su za kataklizmu.
20 života... A "Mujo" se kupa u Neumu.
Nemoj tako,optuzit ce te vojvoda Vojo za politicko lesinarenje.
Čitava desna obala Jablaničkog jezera nema vodu
Sto ih ne upozoriste prije Uhljebi.Izasli iz svojh tazbina.Sjetli se Uhljebi sta im jeduznost. opbaveza. zasta primaju uhljebljenje.
Ovo je posipanjem pepelom, sada ce cirkus i maltretiranje , da oni pokazu da nesto rade.. gdje su mjerne stanice , sistemi za rano uzbudjivanje da svima zvone telefoni ili poruke dolaze. mjerna stanica online za padavine ne kosta vise od 1000KM al eto , zato dzipovi i ostalo u CZ kosta dosta
a nema svrhe vise to se desi jednom u par godina , gdje ste bili prije ?
kako vam je sladic bacio bombu i napravio paniku auuu a narod ga i dalje prati i slusa njegove Gatke
najveci strucnjak je sladic, ne znam sta ti laprdas
Ne treba nikome nikakav Sladić. Imaš Accuweather.com. Svakako svi otamo prepisuju, pa i Sladić.