Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ajde de da vidimo da i Fup ulovi nekog fuklju sa 10 grama trave sprema se spektakl FUP je ko Francuski žandari Državne jasle kulerski
jeste li bili na istom sastanku
Tako je. Ramo lupa ko Maxim po diviziji.
Veća buda je onaj ko ovog smatra za ozbiljno...
HOCEMO KRAJNJI REZULTAT I PRESUDU ZA VISOKU KORPUCIJU POLITICARA POCEVSI OD HADZIBAJRICA,BOSNALIJEKA I NARKODILERA CVIJETICA,MEKTICA!!!
Pazite dobro da Vas i ti predmeti ne odvedu tamo GDJE NE SMIJETE. Jer kako znam nema kriminalca a da nije povezan sa nekom Vladajućom strankom. Dobro razmislite kuda gonite.