Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav FUP Zamislite da se zamjenik FUP nalazi u sky aplikacijama CIA i DEA šalju dokaze a naše kriivosuđe ih pusti na slobodu za 24 h a Konaković kaže to je sve montirano CIA i DEA lažu i priredi im doček iz pritvora kao herojima.
Sda izvlacila drzavni novac iz ovog preduzeca u stranku i firme njihovih konušara. Sda je odavno ohalalila uzimanje drzavnog novca.
Marfi donosi odluku koga ha psiti i kome su diti, srp ska SIPA ga ha psi, a sh sudije ga proce suiraju. A Bošnjaci? - Pa to ti je ra dna snaga za ni žerangi rane po slove.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I sledeća vlast ce hapsit one bivše,hahaha
I treba. Svako ko je korumpiran, krao, treba ga hapsiti. Ne vezano koje je vlast. Dok god podržavamo one koji su presuđeni (Fadil npr) nismo zreli za državu i napredak.
Invisible A šta bi sa Jelkom ako je Fadil kriv jelka je trebala dobiti duplo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Puna podrska institucijama protiv lopova i korupcije!
Da ne pretresaju objekte Ivice Ćurića koji je državi bio dužan milione KM a imenovan za direktora finansija u Autocestama FBiH??
Hoćete li pretresti Face TV odakle pare za 500m2 poslovnog prostora u Bosmalu a bila u dugovima do prije godinu dana .
Pusti se tog navijackog insinuiranja, na kraju krajeva zasto vi SDAovci pravdate svoj kriminal kriminalom drugih?
Ftz 19@! A sto si ti botu navalio na SDA??? Nisu ovi iz Orašja i Žepča iz SDA?? Tebi SDA smeta i kad nadju Konjakovica u Sky aplikaciji.
Konakovic ako je kriv neka robija, i to je ono sto razlikuje tebe i mene. Mozda sam ja bot po tvojim standardima, ali ja botujem protiv kriminala bez obzira na politicki dres, a ti protiv politickih oponenata onih koji ti daju sendvic.
Evo i hdzovce cesljaju. Sta ce sad reci sdfa botovi
Pa baš zbog toga da se ne kaže ne diraju HDZ I Jelka je bila HDZ-a malo je češljali ali ona ode na bolju poziciju umjesto da pravi društvo Fadilu.
lafayette @ cekamo reakciju HDTZ botova!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Politika!
A nemoj Orasje i Zepce, to se ne uklapa u SDA predizbornu da se samo bisnjaci koji su uhvaceni na djelu hapse
Vjerovatno nisi upoznat da se HDZ-ov ogranak u Žepču, na čelu sa Ivom Tadićem, odrodio od Dragana Čovića.
Objektivno 99@ zato su ova navodna hapšenja i pokrenuta u Orasju i Zepcu i pustice ih kao i Jelku Milicevic cim izbori prodju. Jeftini su ovo trikovi HDTZ botova I Elmedina Praha
Sda izvlacila drzavni novac iz ovog preduzeca u stranku i firme njihovih konušara. Sda je odavno ohalalila uzimanje drzavnog novca.
SDA je to lopov do lopova a sve prvi saf
SDA honotnica
nikakve razlike između bivše i sadašnje uprave, hapsi sve
Hapsi komplet upravu i sadasnju i proslu od Terzica pa nadalje godinama lagodnog zivota na federalnim jaslama. Kriminal i korupcija im je u krvi. Od zaposljavanja tendera namjestanja poslova. Hapsi sve one koje su ih kandidovalo na ta mjesta pravac tunel Hranjanin milioni su ovdje izvuceni. Povlaci svu mehanizaciju lopata krampa i kugla na nozi. Oduzimaj komplet imovinu i novac.
Eno Fejk Sismis opet poceo, svako vece se na tv znoji i prosipa botovsku propagandu, valja opravdati lovu koju dobije od gazde iz Dubaija haha
Otišao Nenad Ađifejzović u Dubai da istraži aferu o Kartelu Dino Tito a kad se vratio izjavio da kartel ne postoji to je samo jedna humanitarna organizacija. Pred odlazak imao dug za rentu u Bosmalu oko 100 000 po dolasku ne samo da je isplatio dug već kupio 500m2 prostor i Bosmalu.
Bukvalno samo politika diktira sve. Kad bi sutra HDZ pao ili SNSD na izborima bila bi masovna hapsenja odjednom. Zato dodik ukrade 50k glasova za noc i zato se broje glasovi 2 mjeseca. Ovo je cak i cudno kako je SDA pala kako je MALO ljudi uhapseno
Po prijavi bh duznosnika,znaci on prijavi ovi hapse bez pogovora i bez bilo kakve istrage. Uhapsis covjeka narusis mu ugled i onda se dokaze da je nevin sta onda...
Ne ide to baš tako, istraženo je to dobro, neće sud tek tako potpisati hapšenje