Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican primjer kako su SDA i HDZ fino suradjivali kada je kriminal u pitanju
Opozicija vam se smije moj Reufe
Oduzet svu imovinu euroasfaltu i heringu..
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Svi rukovodioci firma JP AC FBiH, EA i Heringa su trebali odgovarati sto autoput nije zavrsen jos prije 10-15 godina. Novaca je bilo, ali je trebalo da autoput radi po dionicama od par km, kako bi samo ove EA i Hering kupili kajmak. Rezultat toga je neizgrađena autoscesta u XXI vijeku, i veliki broj saobr. nezgoda na mag. M17 od Sarajeva do Mostara i od Sa do Tuzle. Svaki p o g i n u l i neka ide njima na dušu!
Milijarde KM su otisle porodicama uposlenih u EA i Hering, tj. SDA, SZBIH I HDZ.
Oduzimanje imovine vlasnicima EA i Heringa bi trebalo donijeti bar malo pravde za narod koji putuje magistralama s m r t i od Mostara do Sarajeva i od Sarajeva do Tuzle!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A Terzić poštenjacina.
Zna li se sta o kroaterima??? Ima li kakvih vijesti o njima???
Totalni potop SDA, koji god kamen okrenes tu je kriminal i korupcija jos od ratnih dana a Bakir pita za dokaze.
Predizborna hapsenja a na kraju nula
A ratni zločinci nek idalje šetaju Bosnom. Dobra nam ova pravda.
Kakav narod takva vlast
trojka je ovladala tuzilastvom i koristi ga za politicke obracune. na celu fupa frajer uhapsen prije 2 mjeseca
Niko u svijetu nema više akcija, a manje osuđenih kriminalaca!
Podhitno uvesti smrtnu kaznu (javno vjesanje) za ubistvo, silovanje i korupciju tj. zlostavljanje javnog polozaja.
Evo ljudi dragi sto su nas sve zaveli 1990 godine da ginemo dok oni kradu. Ali da 2024 nismo došli mozgu . Ozbiljno zaboli me u sta vjeruješ ako si čovjek.. A danas je najteže biti čovjek.. ne dijelite se po jeziku i religijama. Ne učite djecu da mrze. To je samo njima u korist jer mogu nastaviti da pljačkaju.. I sve po dogovoru. I 1990 i 2024
Ma nije moguće on ne krade!
Ova drzava, da je u posljednjih 30 godina od 100% budzeta, stvarno iskoristila i ulozika u infrastrukturu, kulturu, sport i bilo sta drugo barem 40% budzeta tog, mi bi bili skoro ko Slovenija...ali ne, ulozilo se 13%
Treba brasna uzet
Ma jeli moguče Nemogu vjerovat
Tresla se gora rodio se