Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbitnije je srbiji sankcije jer je ona ta koja huška srbe po balkanu na rat.
Samo SDA! ✌️💚✅
Nači i vučku idu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Naravno da imaju efekta, kako Vucic pismonosa naredi Dodiku povratak u drzavne institucije. Samo sankcije da im se rasprse zelje za ratovanjem.
Samo SDA! ✌️💚✅
Jes vidio kako sankcije rade posao.aaa naj jači su bošnjaci.Mogu sve srbe strpati u zatvor ako hoće.
Klempavi vulin je na redu, nije vratio tetki pare u kanadu.
Druže Escobar nemojte oko problema korupcije zaboraviti na Čovića i Izetbegovića, sve je to ista bagra.
Samo vratiti oteto od naroda a onda zatvor
Esco ba što zaobilazite najbogatiju ridzobradu hijenu ,placa vam redovno tal jel tako ba Esko jarane
Zato ove godine Čović ne dođe na slavu 9 januara jaranu svom.
Vučić je njihov čoban on šta kaže ovce slušaju
Hvala, g. Escobar!
Kad kazu da sankcije treba uvesti svima, ne mogu da vjerujem. Pa nisu svi isto sranje radili. Ljudima ispran mozak, svi su krivi, e pa nisu. Bosnjaci nisu nikog napadali, silovali i ubijali. RS nema nikakvo pravo i ne moze da se odcijepi.
Sankcije imaju efekta samo taj efekat mi obični ljudi ne vidimo.Mora da smo glupi i slijepi.ATV televizija punom parom radi kao i prie.Samo što još više priča protiv Amerike i njene nepravde kako su oni dobili sankcije.A Dodik kaže da je imao iste sankcije i da ne razumije šta je to dobio.
EU saveznici su malo zabrinuti
Samo Sankcije Smiruju Srbe. SSSS
Ako Bakir, Sebija, Fadil, Osmica, Covic i njihovi tajkuni... ne budu na listi onda je ovo sve sranje. SDA treba proglasiti univerzitetom korupcije i zatvoriti je e tek tada bi vjerovao da radite dobru stvar.
I jos da dodam da Srbiji i Hrvatskoj totalno zabraniti uplitanje u bilo sta sto ima veze sa BiH. Politicki, ekonomski, pravni, demografski, apsolutno im sve zabraniti, pogotovo te sulude konsultacije primanja predstavnika tkzv hrvatskog i srpskog kao naroda iz BiH u pomenutim zemljama!
Zbog nje valjô bih kô Pablooo
Escoba i Palmer...koji ste vi korumpirani kad se vasa proslost malo gleda