Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćete li onda nešto korisno uraditi za nas ili samo pisati saopštenja i hodati po TV-u i davati izjave?
Republika Hercegovina i njena sjeverna pokrajina bosna su uz Ameriku
Neće oni ništa korisno uraditi za tebe parazitu, ti, tj. vi morate raditi za svoju državu.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Daj bogati prestanite se više zalagati za BiH. Od kad ste nam vi i demokratski zapad prijatelji nas bosanaca i hercegovaca sve manje i manje u BiH. Pomažite vi i dalje ovim ološima koje ste postavili da harače po BiH. Uz dužno poštovanje ali ja mislim u te vaše šuplje vjeruju još samo totalni idioti.
Zasto nas zaustaviste pred oslobodjenjem Banja Luke kad ste nam najbolji prijatelji!?!? Kome ti suplje udarac pas te okot.o!!!
Amerika nije nikome prinateljska drzava sem Izraelu!!! Zapamtite to!!! A pogotovu ne Bosni i Bosnjacima! Washintonski i Dejtonski sporazumi idu samo protiv Bosne! Napravili ste i odobrili genocid u Bosni, embargo na odbranu, legalizovali genocidni entitet, raseljavate Bosnjske iz godine u godinu! Ne ne Amerika nije prijatelj Bosne!
Najveca probosanska drzava koja nam je uvela embargo, Republiku Srpsku, pa sad i UZP Katolicke radikale. Pa sta je onda najveca anti-Bosanska?
gospodine eskobar, ,kmeeeee
Semire moraš biti malo provokativniji... ovo što nam je rekao komotno možemo pročitati na stranici ambasade... zašto nisi pitao za Bošnjake?
na zapadu ništa novo
Blagoje to si upravu ali zar nemislis da u tih 500 godina ima greski vas cirilicara naprimjer,prvi svjetski rat pa ovaj doskorasnji koji ste poceli vi po nagovoru busa, koji je suradzivo sa milosevicem dok je bio u americi. Pa sad dodika kojeg je amer doveo na vlast i jos ga podrzava,I t d.
Prevarant, hajde ti malo u Mexico red zavodi.
Prosrpski lobista nam priča o prijateljstvu. Kurti ga trola na pravi način, sinoć je bio potišten poslije sastanka, Neda Albin ni milimetar teritoriji četnicima predvođenim Vučićem. Nošnje nisu problem, jer nemaju ni ponosa ni snage da se suprotstave, uvijek se nađu izdajnici, ovaj put u vidu nepismenih Trojkaša. Niko nam nije kriv, nepismeni i pokondireni dio bošnjački narod ih je birao u sada uživajte u izdaji....
Hahahahahaha probosanska, ali da je pod kontrolom Beograda i Zagreba. Kakva suplja...
Nadati se da ce Americki politicari uvidjet bolesnu politiku tebe, Palmera, Scmidta i drustva, te da cete bit smjenjeni sto prije, dok nije nestalo prijateljstvo izmedju BiH i Amerike.
Lovačke priče 🤣
Escobar desperados poprilični - ouuu!
i Escobar je korumpiran.pokvarili ga Dodik i čović.gledaj mu glooove i usta.šalju u Bosnu one što ne znaju kud će sa njima u svojoj zemlji.