Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izolatorij za lakše slučajeve bez pogoršanja stanja? A gdje vam je izolatorij za trudnice i porodilje, da dječica ne ostaju siročad, haram vam bilo!
Sve u svemu, opet obican covijek nadrlja. Dok se dogovore.....koliko cese krivulj popeti. Gavrankapetanovicu, uzdali smo se u tebe kao u sunce....prodje mjesec dana i nista. Sve gore i gore....
Kada ce konacno Ismet Gavrankapetanovic preuzeti komandnu odgovornost da i Opća bolnica ima izolatorij.Izgleda da on ima vremena slobodnog na pretek,malo direktuje u Općoj bolnicimalo u svojoj privatnoj ordinaciji i eto njemu para
Izgleda izolatorij ce biti cekaonica za Bakije. Nigdje vise nesposobnijih, bezobraznijih doktora nego u BiH nema na Balkanu. Vise su se usmrdili sa davanjem doktora, posudzivanjem ne posudzivanjem. Meni se cini da se oni boje prici pacijentu sa Koronom. Najebali smo ...
U Opcoj bolnici 600 zaposlenih, u KCUS-u 4 000.Iz ovih brojki je potpuno jasno ko treba uzeti najvece ucesce u lijecenju korona virusa.
Koja je kukavica Ismet. Ne smije samostalno odluku da donese vec se krije iza Upravnog odbora. Je li ljudi sad shvataju koji je lažov i šmokljan ovaj glumac?
Ismete nista od hvalisanja nisi dobio
Ja, pa opet Ja , dokle više.
Ovo je onaj doktor sto je setao po Njemackoj na grbaci naroda, sto se dokazivao po Njemackoj, a sve od budzeta ovog naroda. Ma neka si ih profesorice Izetbegovic sve rascistila, kapa do poda!
Prihvati se posla Ismete. Prestani supljirati i ubjedzivati narod u svoj lazni moral. Doslo je vrijeme da ovaj narod shvati da si korumpirani neradnik, da si otisao iz KCUSa,zato sto nisi generalni direktor istog i sto ne mozes vise preko KCUSa prati novac. Neces da prihvatis odgovornost u Izolatoriju, jer tada neces moci privatno da radis. Narode otvori oci i shvati da je Ismet najveci korumpirani neradnik medju doktorima!!!
Samo dvoje!!!??Bruka, a onoliko si se hvalio!!!Opcu bolnicu staviti svu na raspolaganje!!!
Bilo je pitanje dana kad ce ISMET pokazati koji je lažov i glumac. Svo ovo vrijeme priča o nekom izolatoriju, a na kraju kmeči parkovski heroj. Pih!
Lažov Ismet. Teatar za budale pravi! Samo šuplja, nigdje djela. Takav čovjek oduvjek.
Sramota kako se prepucavaju narodu preko leđa.. Dok drugi j... ti se Muzafere kupaj
E ĆUUUJ!!!
Ismet pravi stranački čovjek. Pravo nisko pao. Fol prvo puni bolničke kapacitete, samo ubleha za javnost. Od kad uzvikuje parole da pravi izolatorij. Eto Podhrastovi puni šta ćemo sad? Gdje ti je izolatorij Ismete? I sad cviliš tu nemaš doktora.