Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci, osim sro ke Rudonja, laktaski krmak je i notorni lazovcina. MUP KS-a da pokrene istragu o mogucoj kleveti i lazi sa ciljem podsticanja medjunacionalne netrpeljivosti.
*sto je
Gdje se nalazi ulica Srđana Aleksića na Palama, Istočnom Sarajevu, Prijedoru, Bijeljini ili Banja Luci? Pametnom dosta.
Zasto nema u rs u neka ulica po nekom generalu ili vojniku vojske Armije BIH,jel to znaci da tamo nema mjesta za Bosnjake
Dodiku i njegovim nacionalistima koji inače Srđana nazivaju švercerom i lošim srbinom sada treba da njegovo ime koriste za svoja prepredena i lažljiva politička potkusurivanja, kako su samo jadni i pokvareni. Dodik lažljivi tvor samo nešto trtlja i laže, brani politiku koja je dovela do genocida, kakvo đubre, a nije dostojan da ime Srđana Aleksića uzima u usta.
Srđan Aleksic branio Bosnjaka, jer je Bosnjo prodavao njegovu robu na pijaci. Sta ce nam ulica Srđana pored toliko pravoslavaca koji su kao pripadnici Armije RBiH poginuli braneći BiH. General Mehmed Alagic bi trebao dobiti ulicu i u Banjaluci, jer je branio BiH
vala sav civilizirani svijet više zna da dodik i velikoserbska ekipa samo laži izvaljuju preko svoje smrdljive labrnje
Ma sta mu se pravdate koje ulice postoje u RSu dovoljno govore o svemu
Srdjan Aleksic,vojnik genociidne VRS,koji nije spasavao nikakvog Bosnjaka,nego svoj stand sa farmerkama koji su pljackali njegovi saborci,ima ulicu u Sarajevu koje je ta VRS granatirala 4 godine,dok svoju ulicu nema Mustafa Hajrulahovic Talijan,heroj odbrane BiH.Toliko o nama.
Mi smo nasu kanalizaciju nazvali mile dodik,kako nije multietnicki grad
samo mrznja, nacionalnost, tenzije, lazi. NIKO od ovih politicara nije sposoban da unaprijedi ekonomski status drzave, doduse, narod je jos gori
Srdjan Aleksic je covjek a dodik smece,ne razumijem da ga smrad pokusava upotrebiti kod svojih glupih biraca u politicke lazi i poene
Tamo su ugledali tezgaroša Glavovića kako radi za tezgom za koju su znali da pripada Aleksiću. U trenutku ljutnje i nemoći, vojnici prilaze tezgi i odlučuju da uzmu sebi po jedne hlače farmerke, naravno besplatno.
https://glasbalkana.info/srdjan-aleksic-sta-je-istina-1-29274
U Banja Luci nije bilo rata i nije ispaljen ni metak, ali to pravslavnu gamad nije sprijecilo da je kompletnu ociste od nesrba i sravne sa zemljom sve ijednu dzamiju . U Sarajevu nije nije ostecena (izuzev od njihovih granata) a kamo li srusena i njeni ostaci odvezeni na smetljiste, nijedna crkva. Toliko o njima i nama.
U tzv. PC, svaki grad ima po jednu ulicu Srđana Aleksića...al u k**cu!
E neka vam se izgovorio. Od svih ulica u Sarajevu vi ste bas ovoj odlucili uzimati brojeve znajuci da ce to oni iskoristiti da vas prozovu. Bosanci si ko ovce. Prvo skoce pa kazu hop.
https://glasbalkana.info/srdjan-aleksic-sta-je-istina-1-29274
---MUSLIMAN --- onaj koji svoju volju podredi volji Bozijoj. Kako nas PRADEDA Isus Hrist, tako i MUSLIMANI. Hrist na sedždu, Muslimani na sedždu. Матеј, глава 26:39. И отишавши мало паде на лице своје молећи се и говорећи: Оче мој! Ако је могуће да ме мимоиђе чаша ова; али опет не како ја хоћу него како Ти. A HERR Dodik?