Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gorivo po 2.50KM, ulje 3.50KM. Prosjecna plata 550KM. MADI i SDA zabranili uvoz mesa iz Turske kako bi svi jedino od njih kupovali. Bahati ratni profiteri zgrcu milijarde i 25 godina poslije rata, dizu cijene kako hoce, iako sirovine nabavljaju po istim cijenama.Politicari uz pomoc medija kontrolisu i ovo malo ljudi sto je ostalo.Vlasi preuzeli telekom, SIPU, kasarne, fudbalski i rukometni savez. Sta se treba desiti da bi se najpasivniji narod na planeti digao na noge i rekao dosta?
Vi ste krivi za Srebrenicu,
Naravno jedan general iz Austrije, a drugi iz Madjarske. Ne ne nismo mi pod okupacijom i to dobrovoljnom.
Vec ponavljate
nećete i da hoćete
Opet nakon 100-godina od okupacije BiH od Austrougarske,Austrijanci i Madzari se pitaju o statusu BiH.Sve su to dozvolili narodi ove lijepe zemlje.
Pumo je ovih dana 'jasnih poruka'...
90-ete se nikad vise nece ponoviti jer bilo bi necivilizacijski.Za Bosnu pocinje da sija neko novo sunce 💙💛
Pitanje Balkana je pitanje evropske sigurnosti i nikada to neće dati Rusima da preuzmu. Sad im je Rusija prijetnja na sjeveru Evrope zbog Ukrajine i još na to Balkan bi bilo puno. Iako Švedska nije u NATO i sada joj pomoć NATO-a treba i dobit će je zbog evropske sigurnosti. Generali NATO-a svaki milimetar analiziraju satelitima, a tek ovolike površine.
Mi koji volimo BiH... moramo ulagati u sve vrste sportova a posebno oni koji su vezani za bilo koju vojnu spremu. Npr imamo snijega i planina...biatlon. Airsoft nije los a koristi se i u pripremama policijskih jedinica. Atletika i sve ostalo...Paralelno sa sportom ulagati u policiju i vojnu industriju...ali onu pametnu. U obje grane drustva imamo problem sa papcima koji su nezainteresovani za napredak.
Zelene beretke...
Kakav EUFOR i klinac...samo se uzdajmo u Armiju BiH i dovoljnu količinu MTS-a. Ne vjerujmo nikome.
Nisu to bile greske nego svjesna "djelovanja", sad kad smo mi pod oružjem takve "greske" nece ponavljati.
Daj Boze pa da ne ponovite greske iz 90ih
Dodikove parade čandarmerije strah i trepet za starce povratnike.
Dodikovih riječi da se bojim?😂😂