Komentari (507)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoga kad umre treba mumificirati i ostaviti u fotelji da traje i traje kao i za zivota
ne ide u 3 PM uhljebske...i da je istina...ta kolicina nije dovoljna ni za uhljebe iz njegove stranke...a bisera samo na mjesecna putovanja o trosku drzave...potrosi vise nego sto vrijedi ta kolicina vakcina...
😂😂😂 tacno mada nije on sam ...
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Genjac je definicija uhljeba. Ovo majka vise ne radja.
Nooorooood znooooooo!
I ovo ide u dzamiju u VIP safove.. Fuuuuj!
Hhahha zlatni genjac
😂😂😂😂 ovaj stari Genjac kako zine genja 😁😁😁😁
od Hurmi ce ispeći RAKIJU ...i prepakovat u potrosene flasice od vakcina ...i davat narodu kao donaciju ko fol kupili nove doze vakcina... Od njih se svasta moze očekivat...
Bas je kenjac
Jeli ovo neka satira?!??? 😂😂😂 Zašto mi koji živimo u š***u svijeta naučili smo da izlaze svakakva g***a i dalje trpimo smrad tih istih g****a!!!!🙄🙄🙄
Preimenujte naslov u: Imamo 100.000 HURMI zahvaljujući naporima Izetbegović i Turković 👏😂
KENJAC JELI TEBE UOPŠTE STID ISRAM ŠTA TI PRIČAŠ I KOGA BRANIŠ.KOJE ODGOVORAN ZA OVOLIKI BROJ STANOVNIKA KOJI SU UMRLI ZAHVALJUJUĆI TEBI I SLIČNIM.
Genjac je gospodin koji ne bi mogao ni smisliti bljuvotine koje se mogu pročitati u komentarime.
Dragi Bošnjaci, kako ste naivni i lakomisleni. Pogledajte komentare i kakve bljuvotine vam serviraju srbski botovi i vi uporno ko kokoši nasjedate.
Genjac je uvijek bio kenjac....
Hajaha, sto me nasmija!
Nabavka vakcina je isključiva obaveza državnih institucija??? Kada institusije nerade, elita ode u inostranstvo - bocne se vakcinom i vrati nazad da i dalje čini, sigurna, genocid na sopstvenim narodom - koji nema hljeba da jede, kamili da plača put do Beograda, Zagreba, Istanbula, Moskve ili gdje god već. Zato spremite se Genjac - tvoje i svih tih oko tebe je istejlo. Čovjeće jesi li slijep, dnevno gubimo 50 - 100 ljudi???
Naporom? Prosidba je napor?
"Vučić je za jačanje svoje pozicije u regionalnim okvirima iskoristio posljedice opstrukcija kadrova iz entiteta" Jos cu da pomislim da onaj Vucic ne laze kad kaze da su politicari iz okruzenja sujetni i ljubomorni na njegov uspeh i da ne mogu zbog toga racionalno da razmisljaju. Pa po ovoj logici Vucic je napravio regionalnu zaveru i protiv Makedonije, Crne Gore, Albanije, Hrvatske, Slovenije. Ako i na naredni izborima u FBiH opet pobedi ova i ovakva SDA tu vise nema spasa.
Ti nisi Genjac ti si Kenjac
I to kakav kenjac.