Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kad se ne bi na vakcinu javil...po mene bi dosla sudska policija i privela
zasto je neprivede policija,isto kao i druge gradzane koji se neodazivaju sudu..
Trebaju građani početi činiti neposluh od plaćanja poreza, plaćanja prekršaja....pa nek vide hoće li ovi majmuni u sudu, parlamentima...imati debele plaće iz budžeta, koje sisaju kao paraziti
A da čovjek ne dođe pred sud rekli bi kazna za nepoštivanje suda a ova koza ne poštuje državu od koje ugodno i bez ikakvog truda dobro živi. Da se to negdje drugo desi ostala bi bez posla istog trenutka i krivično bi odgovarala za nepotivanja države i njenih institucija. Zašto policija nije je privela kao što privodi čovjeka koji nije platio prekršaj za nevezivanje pojasa u autu?
Moj slučaj,kao oštećeni u provali dolazim tri puta na sud,nemaju okrivljenog nemogu ga pronaći.Četvrti put,nisam mogao opravdano doći na ročište,po mene dolazi sudska policija.E to je naša peavna BiH.
I ta policija niti morala niti obraza. Zna se kad treba bezpogovorno poštovati naređenje i u vojsci i policiji. Da imaju obraza policajci prvi bi trebali početi ignorisati naredbe dok ti isti sudovi ne budu moralne vertikale i ljudi od pravde.
Poznata po iskrenosti i poštenju ponovo nije došla ?? I ona da bude tužiteljica ili sudija ?? Fffffuuuuujjjj !! Svi su oni isti, stoka nezasita i bez obraza i časti !! Fuuuuuj !!! Pljuc !
koji je ovo vuk u tijelu ovce
Otvoreno rušenje države. Sve kriva SDA, ključne funkcije za održanje države su prepustili neprijateljima da bi sačuvali svoje pozicije i nastavili pljačku
Ima se pravo ne odazvati, al ce se morati odazvati 24.9.
Ako je SIPA privede smatram da ipak ima nade
grdana
Mala Mu je opasna.
ovu podrzava nerko i pedja... vidi Mostar
Ima usta kao Rocky Balboa
mozda je okasnila na tranvaj